Redactie
Redactie Stuff 11 mei 2016

‘Slimme’ deurbel opent jouw voordeur op afstand

De Augustus Doorbell Cam is een nieuwe gadget waarmee je op afstand in contact blijft met jouw voordeur. Door middel van een HD-camera in de bel kun je op je smartphone exact zien wie voor de deur staat en of je open wil doen.

Zodra iemand aanbelt, krijg je een notificatie op je telefoon. Vervolgens kun je de persoon voor de deur bekijken en een gesprek voeren door in de microfoon van je telefoon te praten. In combinatie met het ‘slimme’ slot van Augustus is het ook mogelijk om de deur op afstand te openen. Een pakketbezorger staat dus letterlijk nooit meer voor een dichte deur.

Update

In de komende update wordt het ook mogelijk om beweging voor de deur te detecteren, evenals het opnemen van het gesprek. Vooral de eerste optie is handig, gezien de meeste inbrekers eerst bij de voordeur checken of er iemand thuis is.  Naast de nodige functionaliteiten, is de Augustus Doorbell Cam ook voorzien van een knap en slank uiterlijk.

Bekijk de video hierboven om een idee te vormen . Hebben? Je kunt het apparaat hier bestellen voor 175 euro in de kleuren rood, goud, zwart of zilver.

 

Reageer op artikel:
‘Slimme’ deurbel opent jouw voordeur op afstand
Sluiten