Met Slide maak je zelfs je doodgewone gordijnen slim

Van je lampen tot de thermostaat en van de koelkast tot je speakers. Alle apparaten in je huis worden steeds slimmer. Met behulp van je smartphone of spraakassistent kun je alles om je heen aansturen. Ook je gordijnen, want dankzij slide hoef je zelfs daarvoor niet meer uit je stoel te komen.

Met Slide maak je alle bestaande “domme” gordijnen in je huis slim. Je hoeft hiervoor dus niets te vervangen. Het volledig in Nederland ontwikkeld systeem past op bijna alle bestaande railsystemen en kan ieder gordijn automatisch openen en sluiten. Slide is simpel, elegant en eenvoudig te installeren. Binnen een kwartiertje heb je ‘em hangen.

Het is tijd voor slimme gordijnen

Vervolgens hoef je nooit meer zelf je gordijnen te openen of sluiten. Je hoeft er niet eens meer aan te denken. Met behulp van de Slide by IIM-app kun je naast het openen en sluiten van de gordijnen ook nog een hoop andere dingen doen. Zo kun je routines instellen zodat je iedere ochtend met zonlicht gewekt wordt of gebruik maken van de Holiday Mode. Dankzij het slimme algoritme lijkt het dan alsof je thuis bent en kom je niet op het to-do-lijstje van inbrekers.

Slide kun je naadloos en snel integreren in je slimme huishouden. Hij werkt met Google Assistent en er zijn plugins voor Homey, Home Assistant, Fibaro, Domoticz en meer. Slimmer gaat een gordijn niet worden, maar ook als je even geen smartphone bij de hand hebt, kun je dankzij de Touch & Go functie gebruikmaken van de krachtige motor van de Slide. Wanneer je een klein trekje geeft aan het gordijn neemt de Slide het vervolgens over.

Win de Slide!

Voor iedereen die zijn huis nog slimmer wil maken, is Slide een echte must. Je kunt Slide voor 299 euro kopen in hun eigen webshop, maar je kunt ook meedoen aan onze winactie. Wij geven namelijk twee complete slides weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is Manners volgen op Instagram. Stuur ons daar een DM en wie weet kun jij je huis straks nog slimmer maken. De winactie is gesloten en beide winnaars zijn op de hoogte gebracht.

Reageer op artikel:
Met Slide maak je zelfs je doodgewone gordijnen slim
Sluiten