Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Life 21 dec 2017

Slecht nieuws voor wie hoopt op een rematch tussen McGregor en Mayweather

Een week geleden verraste Floyd Mayweather vriend en vijand door via een livestream bekend te maken dat hij een aanbod heeft gekregen van UFC. De populaire vechtsport organisatie zou een gigantische zak geld hebben klaarstaan om de bokser binnen te halen. Meteen groeide ook de hoop dat McGregor vs Mayweather part II realiteit zou kunnen gaan worden, maar helaas. Floyd Mayweather gaat het niet doen.

Ondanks zijn enorme liefde voor geld, laat de wereldkampioen deze deal aan zich voorbij gaan. Volgens de bokser heeft hij zelf nooit gezegd dat hij in zou gaan op het aanbod. “Wat ik gezegd heb is dat, als ik dat zou willen, ik een miljard zou kunnen binnenhalen wanneer ik drie of vier gevechten zou doen in de UFC. Maar ik heb niet gezegd dat ik het ga doen”, aldus Mayweather.

Verstandige keuze van Floyd Mayweather

Een keuze die we hem absoluut niet kwalijk kunnen nemen. Hij heeft in zijn carrière laten zien dat hij één van de beste boksers ooit is. Niemand had een kans tegen deze topatleet die bij een record van 50-0 afscheid nam van de sport. Waarom zou hij dit op het spel zetten? MMA is totaal anders dan boksen en dan kans op succes is nihil. Dankzij zijn gevecht tegen McGregor kon hij in stijl afsluiten en daar moet de 40-jarige Mayweather het bij laten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slecht nieuws voor wie hoopt op een rematch tussen McGregor en Mayweather
Sluiten