Stuff 14 dec 2018 Jan de Raab

Skullcandy Venue: actieve ruisonderdrukking in optima forma

Muziek luisteren is heerlijk en het kan heel bevrijdend werken. Gewoon heel even jezelf terug trekken in je eigen wereld en geniet van wat op dat moment voor jou belangrijk is.  Wil je het slim aanpakken, dan gebruik je gewoon een van de betere bluetooth koptelefoons.

Muziek luisteren op jouw manier

Een van de nieuwste modellen die zonder twijfel alles bieden wat je van een koptelefoon verwacht is de Skullcandy Venue. In tegenstelling tot veel draadloze hoofdtelefoons is de ruisonderdrukking absoluut perfect en kun je optimaal genieten van jouw favoriete tunes. Je hoort dan ook niks anders, geen storende omgevingsgeluiden, geen gesprekken van je buurman in de trein, je hoort alleen wat jij wilt horen. Hoor je op een bepaalde momenten liever wel wat er in je omgeving gebeurt, dan volstaat een druk op de ‘monitor mode’ knop om de actieve ruisonderdrukking uit te schakelen.

Skull candy venue

Extreem groot draagcomfort

De Skullcandy Venue is niet alleen sterk in de weergave wat het geluid, de draadloze hoofdtelefoon zit ook extreem aangenaam. Je kunt de koptelefoon gewoon heel de dag op hebben zodat dat je het gevoel hebt dat deze op je hoofd zit geklemd. Door de memory foam oorkussen valt de koptelefoon perfect over je oren. Geen pijnlijke oren meer, iets wat het draagcomfort ten goede komt. Als je behalve die eigenschappen ook nog een weet dat de batterij het zeker 24 uur lang volhoudt, dan weet je waarom de Candyskull venue tot de betere draadloze hoofdtelefoons behoort. Het opladen gebeurt ook supersnel: na 10 minuten laden, kun je er weer 5 uur lang van genieten.

Ruisonderdrukking testen

De Candyskull Venue is te koop bij de betere electronicazaken zoals Media Markt en is verkrijgbaar is de stoere kleurcombinaties Black/Black en White/Crimson. Tot 3 januari 2019 kun je de Skullcandy Venue headphone zelf uitproberen in een echte Skullcandy Venue Box. Op die manier ervaren je zelf hoe goed de ruisonderdrukking van de venue werkelijk is. Voor een bedrag van slechts 179,99 euro is de Skullcandy Venue helemaal van jou.

The Experience Box Skull Candy The Experience Box
Reageer op artikel:
Skullcandy Venue: actieve ruisonderdrukking in optima forma
Sluiten