Martyn de Jong
Martyn de Jong Life 15 feb 2016

Single heren opgelet: daten maakt de man

Als single man is het makkelijk om jezelf soms een beetje te laten verslonzen. Ik bedoel, voor wie moet je jezelf scherp houden?  Ehm… voor een toekomstige dame misschien? Maar als je niets in de pijplijn hebt zitten, is het lastig om jouw ogen op de prijs te houden. Dus dat is nou precies waar daten goed voor is. Nog los van het feit dat je uiteraard jouw toekomstige droomvrouw kunt ontmoeten.

Voorbereiding is alles

Als je op date gaat, moet je er voor zorgen dat je al jouw hokjes hebt aangevinkt en dat jij weer helemaal scherp bent. Je gaat tenslotte niet op een date aankomen met een gekreukeld jasje, wallen onder jouw ogen en je haar en baard als een schipbreukeling. Eens per maand op date gaan, houdt jou dus on game doordat je jouw best gaat doen om het beste uit jezelf te halen. Dus wat doe jij allemaal in aanloop naar jouw date? Als je het goed aanpakt is dat een behoorlijk lijstje.

[RELATED_ARTICLE article_id=”246108″]

 Een verse coupe

Alles valt of staat bij een verse, goede coupe. Niet alleen zie je er beter uit na een verse knipbeurt, het doet ook nog eens wonderen voor jouw zelfvertrouwen, wat uiteraard ook weer doorstraalt naar buiten. Een date is daarom de perfecte aanleiding om een kappertje te pakken.

[RELATED_ARTICLE article_id=”259654″]

Grooming tot in de puntjes

Onder grooming valt meer dan alleen jouw baard of snor (laten) bijwerken. Ook de kleinere details maken een groot verschil. En als je op date gaat kunnen juist deze gemiste details je heel wat stafpunten opleveren. Zorg er daarom voor dat je fresh bent van boven tot onder. Denk hierbij aan: (teen)nagels knippen, neushaar trimmen, okselhaar verzorgen, schaamstreek bijwerken en als extraatje wellicht even naar de zonnebank een dag van tevoren. Oja, en een druppeltje baardolie of gezichtscrème kan natuurlijk ook geen kwaad.

[RELATED_ARTICLE article_id=”244130″]

Sport en nachtrust

Als je op date een beetje fris wilt overkomen, dan doe je er verstandig aan om de voorafgaande dagen netjes op tijd naar bed te gaan. Het klinkt stom, maar die extra energie zal resulteren in een hoop meer positieve vibes tijdens de date. Pak daarom even een aantal nachten die 8 uur slaap en ga op de dag zelf nog even sporten. Even dat rondje hardlopen of gewichten vertillen zal helpen om jouw gedachten te legen en jouw energie voorraad nóg verder op te laden. Uiteraard toon je hiermee aan dat je een sportieve en gezonde man bent; geen vrouw die daar niet van houdt.

[RELATED_ARTICLE article_id=”260298″]

Schoenen en kleding

Verder is deze gelegenheid een goed moment om weer eens wat nieuws aan te schaffen. Net als de kapper, doet ook een nieuw kledingstuk aanschaffen veel goeds voor jouw zelfvertrouwen. Niets voelt (en oogt) tenslotte beter dan een kakelvers shirt/overhemd. En zelfs al heb je alles in huis, dan zijn er nog andere dingen om niet te vergeten. Vooraf ga je dus jouw schoenen poetsen, kleding wassen/strijken en even een bezoekje aan de stomerij brengen. Zo is alles rondom jouw garderobe weer tot in de puntjes verzorgd.

[RELATED_ARTICLE article_id=”126703″]

Maak jouw huis weer van kant

Niet alleen jij moet op jouw best zijn, ook jouw huis mag de dans niet ontspringen. Hoe beter jij presteert des te groter de kans is dat zij jouw huis te zien krijgt. In dat geval is het belangrijk dat jouw huis nog lekkerder ruikt dan de parfumsectie van de Bijenkorf. Schone lakens, schone handdoeken en blinkend sanitair mogen hierbij in elk geval niet ontbreken. Ook is deze date weer een goede reden om alle hoeken en gaatjes van jouw huis meteen mee te pakken. Stofzuigen, ramen lappen en alles even afstoffen mag ook wel weer eens gebeuren. In het onderstaande artikel vind je nog een aantal tips om ook jouw huis on point te krijgen voor “onverwacht” vrouwelijk bezoek.

En een man zonder visie is vaak een man zonder vrouw.

[RELATED_ARTICLE article_id=”253700″]

Get your story straight

Tot slot kan het ook geen kwaad om even stil te staan bij wie je bent en waar jij heen wilt. Als jij het zelf al niet weet, kun je haar al helemaal niet overtuigen. En een man zonder visie is vaak een man zonder vrouw. Denk daarom na over wat ze jou kan vragen en wat jou nou echt gelukkig maakt in het leven. Een portie zelfreflectie op z’n tijd is altijd goed. En vergeet uiteraard ook niet na te denken over wat je haar wilt vragen.

[RELATED_ARTICLE article_id=”185878″]

Zo zie je maar weer dat die ene date per maand er voor zorgt dat je een hoop weer weer bij bent. Dit heeft niet alleen positieve invloeden op jouw date zelf, maar ook daarbuiten. Je zult je beter voelen en je verkleint de kans dat je belangrijke steken laat vallen. Ben jij dus niet helemaal meer de beste versie van jezelf, dan weet je nu wat je te doen staat. Daten maar.

[RELATED_ARTICLE article_id=”217854″]

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Single heren opgelet: daten maakt de man
Sluiten