Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 30 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Homer Simpson is de nieuwe Iron Man in Disney Plus promo

Marvel is na Avengers: Endgame zijn Iron Man kwijt, nadat Tony Stark zichzelf opofferde om het universum van de tirannie van Thanos te redden. Zijn redding heeft overigens wellicht een veel groter gevaar de wereld in gebracht, maar daarover lees je hier meer. In de tussentijd is het eerst tijd voor Disney Plus!

Disney Plus en The Simpsons

De gloednieuwe Netflix-killer kunnen we al een tijdje gratis in Nederland proberen, maar pas op 12 november wordt de streamingdienst officieel wereldwijd gelanceerd. Disney stapt wat later in deze markt dan zijn grootste concurrent. Dankzij decennia aan eigen producties en de recente overname van Fox is dat echter geen issue.

Fans kunnen er niet alleen bijna alle Marvel films op vinden, maar ook alle Star Wars films, series en documentaires. Maar goed, waarom begonnen we dit artikel met de dood van Iron Man? Omdat Disney nu zelf met een vette knipoog een onverwachte opvolger presenteert: Homer Simpson!

Als er een bedrijf weet hoe je marketing aan moet pakken, dan is het de Grote Muis wel. Ook voor Disney Plus benut de gigant slim alle franchises die het in zijn stal heeft. In een korte nieuwe promovideo zien we The Simpsons. Alle seizoenen van de geliefde animatieserie komen naar de streamingdienst, dankzij de overname van Fox.

Prachtpromo

Ter ere van de lancering van Disney Plus verkleedt de familie zich als iconische Disney-personages. Bart Simpson speelt met tegenzin Mickey Mouse, Marge komt voorbij als Bo Peep, Homer propt zich dus in een Iron Man pak, Maggie is Yoda en Lisa verkleedt zich al Elsa.

Het is nog onbekend of alle dertig seizoenen van The Simpsons ook in Nederland naar Disney Plus komen. Op dit moment zijn ze namelijk nog niet in de bibliotheek van de streamingdienst te vinden. Maar goed, dat geldt voor meer titels die wel al bevestigd zijn voor 12 november. Door licenties die per regio geregeld zijn is het echter allesbehalve een garantie. Op naar 12 november!

The Simpsons Disney+ Trailer

Now, everybody smile. The Simpsons are coming to Disney+. Start streaming November 12. #DisneyPlus #DisneyPlus #Disney VISIT ONLINE – http://www.WhatsOnDisneyPlus.com SUPPORT ON PATREON http://www.Patreon.com/WhatsOnDisneyPlus FOLLOW ON TWITTER – http://Twitter.com/DisneyPlusNews FOLLOW ON INSTAGRAM – http://instagram.com/WhatsOnDisneyPlus LIKE ON FACEBOOK – http://facebook.com/WhatsOnDisneyPlus

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Homer Simpson is de nieuwe Iron Man in Disney Plus promo
Sluiten