Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Kapsels & Baarden 12 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Scheer je als een echt Peaky Blinder met dit stijlvolle scheermes van Shelby Original

Hoe kan het toch dat de heren in Peaky Blinders er altijd zo strak bijlopen en jij last hebt van irritaties, ingegroeide haartjes en oneffenheden? Waarschijnlijk omdat Tommy en de andere Shelby broeders geen gebruik maken van inferieure meerbladige wegwerpmesjes, maar voor kwaliteit kiezen. Gelukkig kun jij dat nu ook doen dankzij Shelby Original.

Shelby Original is opgericht door drie Nederlandse broers die moe worden van scheerproducten die niet aan de verwachtingen voldoen of voortdurend kapot gaan. In plaats van deze frustrerende zoektocht door te zetten, besloten ze zelf een merk op te bouwen. Een merk waar iedere man die op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid terecht kan.

Maak kennis met Shelby Original

Hun eerste product dat gaat verschijnen is het belangrijkste onderdeel van de scheerbeleving: het scheermes. Veel mannen gebruiken nog steeds meerbladige wegwerpmesjes die snel bot worden en voor irritatie zorgen. Daarnaast lijkt dit een goedkope optie, maar op jaarbasis valt dat vies tegen. Na onderzoek vonden de mannen van Shelby Original een veel beter alternatief. De klassieke safety razor.

Shelby Original heeft het ontwerp verbeterd en is klaar om het ‘meer mesjes is beter’ gedachtegoed aan diggelen te slaan. Meer mesjes betekent namelijk meer problemen. Deze meerbladige scheersystemen trekken aan het haar met het eerste mesje en snijden deze vervolgens met de andere mesjes onder het huidoppervlak af. Dit veroorzaakt huidirritatie en ingegroeide haartjes. Bij een enkel mes heb je die problemen niet en behaal je dus het beste scheerresultaat.

Glad en veilig

Minder is in dit geval dus beter, zolang je maar voor kwaliteit gaat zoals The Authentic Shave van Shelby Original. Door het revolutionaire ontwerp is dit scheermes voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je nog geen ervaring hebt met een safety razor kun je genieten van The Authentic Shave. Dit is mede te danken aan de scheerkop die zeer licht over de huid glijdt zodat je geen druk hoeft te zetten op het scheersysteem. Zo is iedere scheerbeurt veilig en glad.

The Authentic Shave Shelby Original
The Authentic Shave van Shelby Original. (Afbeelding: Shelby Original)

Het solide mes ligt daarnaast door de doordachte oppervlaktestructuur heerlijk in de hand en is ook nog eens een genot voor het oog. Want zeg zelf, deze safety razor staat toch een stuk beter in je badkamer dan een plastic wegwerpmesje? Precies. Scheren is een kunst, dus ga voor een topproduct en ontdek hoe heerlijk ontspannen jouw scheerervaring kan zijn.

Win de ultieme scheerervaring

Shelby Original lanceert The Authentic Shave op 22 augustus en deze is vanaf dat moment ook te bestellen. Om de lancering te vieren houden zij een super toffe winactie/give away. Meer weten over dit prachtige scheermes en ontdekken hoeveel geld je op termijn kunt besparen ten opzichte van meerbladige wegwerpmesjes? Klik dan hier. Via deze link kun je ook meteen meedoen aan de winactie/give away. Je maakt dan kans om The Authentic Shave van Shelby Original te winnen. De winnaars worden 11 augustus 20:00 bekend gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Scheer je als een echt Peaky Blinder met dit stijlvolle scheermes van Shelby Original
Sluiten