Kleed je als een Peaky Blinder met de nieuwe ‘Shelby Brothers’ collectie

Altijd al willen weten hoe het voelt om in de schoenen van Tommy, Arthur of John Shelby te staan? Dat is vanaf heden mogelijk. Het kledingmerk ‘Shelby Brothers’ heeft een ontzettend brute Peaky Blinders kledinglijn op de markt gebracht met pakken en accessoires van de populairste personages.

Waan jezelf als een echte Peaky Blinder met ‘Shelby Brothers’

Wanneer je Peaky Blinders zegt, denk je eigenlijk aan twee dingen: bruut geweld en de kenmerkende kledingstijl. De stijlvolle pakken en iconische tweedcaps zijn de twee kernwaarden van de Peaky stijl. Tommy en zijn bende zien er ongekend badass uit in hun herkenbare en vooral stijlvolle kledij. Die stijl kan jij nu overnemen! De mannen van Shelby Brothers hebben een extreem gave Peaky Blinders gemaakt zodat jij er als een Shelby bij loopt.

Peaky Blinders collectie

Je kan nu letterlijk in de schoenen van Tommy Shelby staan. Urban Bozz heeft in samenwerking met Orange Fire de Shelby Brothers collectie gelanceerd. Niet alleen een pak en een pet. Nee, je kan echt alles krijgen. Overal is aan gedacht. Van brute maatpakken, schoenen tot de iconische (Peaky) tweedcaps. Er is tot in de details gewerkt want zelfs de tweedcaps hebben een scheermes.

Shelby Brothers kledinglijn

Kwaliteit

Om de echte jaren ’20 stijl terug te laten komen in de kleding hebben de makers van de Shelby Brothers collectie hun stinkende best gedaan om de kleding zo echt mogelijk te laten lijken. Nou, dat is enorm goed gelukt! Het merk wilde de ultieme Peaky ervaring over brengen en is daarom samen met het gerenommeerde Britse stofhuis Moon op zoek gegaan naar de exacte tweedstof die in de jaren ’20 gebruikt werd! De extreem kwalitatieve tweedstof is opnieuw geweven en wordt gebruikt voor de toffe kledinglijn! Kwalitatieve kleding gegarandeerd.

Excentrieke maatpakken

Ook de excentriek gave maatpakken zijn van hoge kwaliteit. Het merk is de samenwerking aangegaan met ontwerper Paul Verschraegen om zo voor een scherpe prijs unieke maatpakken aan te bieden. Het resultaat mag er wezen, alles aan deze collectie is enorm gaaf en van extreem hoge kwaliteit.

Benieuwd naar de gehele collectie tweedcaps, tassen en maatpakken? De brute collectie is exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz, je checkt de uitgebreide collectie van Shelby Brothers hier. Doe dat dan wel In order of the Peaky Blinders

Shelby Brothers kledinglijn
Shelby Brothers kledinglijn
Shelby Brothers kledinglijn

Peaky Blinders krijgt binnenkort ook een heuse verfilming, de details check je hier.

Reageer op artikel:
Kleed je als een Peaky Blinder met de nieuwe ‘Shelby Brothers’ collectie
Sluiten