Alrik de Jong
Alrik de Jong Life 22 jul 2019

Shaquille O’Neal zet Tomorrowland op z’n kop als DJ Diesel én als gast

Iedereen kent het dancefestival Tomorrowland en iedereen kent basketbal-legende Shaquille O’Neal. Maar dat die twee ooit samen zouden komen… Afgelopen weekend was DJ Diesel, wat zijn artiestennaam is, letterlijk en figuurlijk de grootste baas op Tomorrowland.

Shaquille O’Neal wordt met zijn 2 meter 16 gezien als een van de sterkste basketballers die de NBA ooit heeft gekend. Hij brak begin jaren 90 door bij Orlando Magic en speelde vervolgens bij Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers en Boston Celtics, waar hij in 2011 zijn carrière beëindigde. Vanaf toen begon er een nieuwe carrière, die hem nu als DJ Diesel op Tomorrowland heeft gebracht

Shaquille O’Neal op Tomorrowland als DJ Diesel

Waar veel NBA-sterren in de sport blijven hangen als trainer of coach, beloopt Shaquille O’Neal zijn eigen weg. De boomlange Amerikaan begon met rappen, maar had op dat vlak weinig succes. Een andere voorliefde van hem is dancemuziek, waarmee hij meer succes heeft. Als DJ Diesel krijgt hij steeds meer gigs op de grote festivals en afgelopen weekend was hij een hoofdact op een van de grootste dancefestivals ter wereld: Tomorrowland in België. Bekijk hieronder zijn hele show en let er vooral ook op hoe het publiek losgaat.

[DROPS ONLY] Shaq Aka DJ DIESEL @ Tomorrowland Belgium 2019

Support Shaquille O’Neal (DJ DIESEL) https://www.facebook.com/shaq/ https://twitter.com/SHAQ https://www.instagram.com/shaq/ https://shaqfuradio.com/ —— contac me https://www.facebook.com/edmdropsonly – #PurpleDropsOnly #DJDIESEL #Tomorrowland2019 Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research.

Vooraan als gast

Maar Shaquille O’Neal kwam niet alleen naar België om zijn ding te doen als DJ Diesel, hij kwam ook om gewoon lekker uit zijn plaat te gaan op Tomorrowland. In de onderstaande video zie je hoe de iconische basketbalster, die ook onderdeel was van het dream team, ook als gast de boel op de kop zette. En dat ziet er toch wel geniaal uit.

Patrick Monahan on Twitter

Quick, guess which famous person is randomly in the front row at this show. Wrong https://t.co/dlA6I0ruPN

De voormalige NBA-ster gaat helemaal op in zijn nieuwe carrière en als we de beelden zien begrijpen we dat helemaal. Veel meer foto’s en video’s van Shaquille O’Neal als DJ Diesel op Tomorrowland 2019 bekijk je op zijn Instagram-account.

? Check ook: top 10 best verdienende sporters wereldwijd in 2019

Reageer op artikel:
Shaquille O’Neal zet Tomorrowland op z’n kop als DJ Diesel én als gast
Sluiten