Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 26 december 2019

De 7 meest inspirerende en sexy vrouwen van 2019 volgens Manners

Nog altijd worden we geïnspireerd door vrouwen en wees gerust, dat baseren we niet alleen op een paar bikini-foto’s. Sexy betekent voor ons meer dan alleen een leuke buitenkant. Dit zijn de meest inspirerende vrouwen van 2019 volgens de redactie van Manners.

De Manners-vrouwen van 2019

We hebben zeven vrouwen op een rij gezet waar wij ons als redactie van Manners instinctief het meest op hebben gericht. Zo werd Lashana Lynch de eerste vrouwelijke 007, nam Rihanna het met haar diverse en inclusieve Savage x Fenty over van Victoria’s Secret en bewees Doutzen Kroes nog altijd Neerlands mooiste te zijn. Ja hoor, wij houden ook nog altijd van vrouwelijk schoon. Onze top 7.

1. Rihanna

Rihanna heeft zichzelf getransformeerd van zangeres tot lingeriegodin met een boodschap. In 2018 richtte ze Savage x Fenty op, waarmee ze dit jaar definitief doorbrak. Ze sprong in het gat dat Victoria’s Secret achterliet. De Victoria’s Secret Fashion Show werd definitief geannuleerd, na toenemende kritiek op een gebrek aan diversiteit. Rihanna kwam met de Savage X Fenty Show op Amazon Prime, waarin diversiteit en inclusiviteit juist de codewoorden waren. “Lingerie moet sexy, speels en vooral voor iedereen zijn. Dat is de basis van de van Savage x Fenty. Ik wil grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen”, aldus Rihanna. Hebben wij helemaal niets aan toe te voegen. Nou ja, op deze foto’s na dan.

2. Bella Hadid

Bella Hadid werd dit jaar benoemd tot mooiste vrouw ter wereld. Niet door de jury van een of andere verkiezing, niet door een of ander mannenblad, maar door de wetenschap. Daar is dus wel even over nagedacht. Bekijk hier de volledige top 10 mooiste vrouwen volgens de wetenschap. Daarnaast plantte Bella Hadid 600 bomen uit vliegschaamte. PR-actie of niet, je moet het maar doen.

3. Beyoncé

Beyoncé is een van de meest inspirerende vrouwen van het hele decennium. Ook in 2019 behoort ze tot de dames die we het meest gevolgd hebben. Naast haar activistische, feministische en filantropische bezigheden waren het Lion King-album en deze nude-jurk haar absolute hoogtepunten. Wauw, wat een vrouw.

4. Doutzen Kroes

Sharon Pieksma werd dit jaar verkozen tot Miss Nederland, maar Doutzen Kroes is nog altijd de mooiste. Dat bewees ze onder meer in deze Hunkemöller-campagne. Daarnaast begon ze in 2019 Doutzen Diaries, een vlog waarin ze een kijkje in haar privéleven geeft en openhartig is over zaken als onzekerheid.

5. Lashana Lynch

Lashana Lynch is dit jaar bekendgemaakt als de eerste vrouwelijke 007. “Iemand met een verleden. En issues, zoals overgewicht en liefdesverdriet. Kijkers krijgen een nieuw perspectief met een gloednieuwe zwarte vrouw in de wereld van James Bond”, aldus de actrice over haar rol als 007. Wij waren al fan van James Bond en zijn nu fan van deze prachtige dame.

6. Kylie Jenner

Yep, dit kun je een goedkope optie vinden. Maar om de zakenvrouw Kylie Jenner kun je niet heen. Wat ze doet, doet ze als beste ter wereld. Niet voor niets riep Forbes haar dit jaar uit tot de jongste selfmade miljardair ooit. Daarmee stootte ze Mark Zuckerberg van de troon. Bonus: ze ging uit de kleren voor Playboy.

7. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vond zich in 2019 opnieuw uit als actrice. Ze vertolkte een ijzersterke rol als stripster in de Oscar-waardige film Hustlers. Daarnaast gaf ze een boodschap af aan vrouwen op leeftijd. “Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. En dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, aldus het levende bewijs van het feit dat 50 het nieuwe 30 is.

Reageer op artikel:
De 7 meest inspirerende en sexy vrouwen van 2019 volgens Manners
Sluiten