Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt eerste beelden Sex Education seizoen 2

Naast de science fiction van Star Wars, de superhelden van Marvel en de spanning in series als Narcos houden we ook van het coming of age-genre, waarin klungelige tieners de helden zijn. Sex Education behoort wat dat betreft tot onze favorieten en Netflix heeft net de eerste beelden gedeeld van seizoen 2. Het watertanden is begonnen.

Sex Education gaat over Otis Milburn, een sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. In het eerste seizoen begint Otis samen met de voorlijke Maeve Wiley, op wie hij tegen beter weten in een oogje heeft, op hun middelbare school betaalde therapiesessies voor medescholieren die worstelen met problemen op het gebied van seks en relaties. Dat klinkt misschien niet direct als een serie die je wil zien, maar het pakt briljant uit.

Eerste beelden Sex Education seizoen 2

In Sex Education seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn nieuw ontdekte seksuele driften leren te beheersen om de relatie met zijn vriendin Ola te laten slagen, terwijl ook de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser wordt. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van Chlamydia, waardoor er nog meer nadruk wordt gelegd op seksuele voorlichting. Daarbij zorgt de komst van een aantal nieuwe kinderen in de stad voor flink wat onrust. En dan hebben we natuurlijk nog Eric, de goede vriend van Otis die zich graag verkleedt als vrouw en zijn liefde voor mannen niet onder stoelen of banken steelt. Bekijk hieronder de eerste beelden die Netflix gedeeld heeft.

Otis, Eric, sex education, seizoen 2, eerste beelden, netflix
Otis, Eric, sex education, seizoen 2, eerste beelden, netflix
Otis, Eric, sex education, seizoen 2, eerste beelden, netflix
Otis, Eric, sex education, seizoen 2, eerste beelden, netflix

Otis, Eric, sex education, seizoen 2, eerste beelden, netflix
Foto’s: Netflix

Wat staat je te wachten in het tweede seizoen?

  • De BFF relatie tussen Maeve en Aimee is sterker dan ooit sinds Aimee ‘the Untouchables’ heeft gedumpt
  • Eric merkt dat zijn herboren zelfvertrouwen een voor hem nogal onbekende vorm van aandacht trekt
  • Adam zit op de militaire academie en worstelt nog steeds met zijn gevoelens voor Eric
  • Lily heeft haar seksuele inspanningen even on hold gezet om zich te concentreren op haar creatieve talenten en vindt een nieuwe vriendin in Ola
  • Jackson wordt uitgedaagd om zijn spieren in te wisselen voor een dosis brainpower en gaat nog steeds gebukt onder de druk van zijn ouders om te slagen.
  • De relatie tussen Jean en Jakob is geen geheim meer en dus moeten ze leren om te gaan met een leven als modern gezin. De onwaarschijnlijke band tussen Jean en Mrs Groff groeit langzaam naar een echte vriendschap

Ook seizoen 2 van Sex Education is weer geschreven en gemaakt door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen wordt geregisseerd door Ben Taylor, Alice Seabright en Sophie Goodhart. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Sex Education | Official Trailer | Netflix

Channeling his Sex Therapist mother, inexperienced teen Otis decides to set up a Sex Therapy clinic at school for the hopeless students of Moordale High. Get ready for love, laughs, lube, and the best time of their lives.

Begin 2020 op Netflix

Seizoen 2 van Sex Education verschijnt begin 2020 op Netflix. De exacte datum is nog niet bekend, maar aangezien seizoen 1 op 11 januari 2019 uitkwam, kun je ervan uitgaan dat het nieuwe seizoen ook rond deze datum verschijnt.

? Check ook: Coming of age-serie Dickinson is de grote hit van Apple TV+

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste beelden Sex Education seizoen 2
Sluiten