Sex Education-maker werkt aan Netflix thriller met Loki-ster Tom Hiddleston

Zeg je Tom Hiddleston, dan zeg je Loki. Mede dankzij de Britse acteur is de broer van Thor één van de meest populaire karakters uit de Marvel films. Het is dan ook volledig terecht dat hij een eigen Disney+ serie gaat krijgen, maar we moeten niet vergeten dat Tom Hiddleston nog veel meer te bieden heeft. Daar is ook Netflix zich van bewust. Daarom heeft de streamingdienst ervoor gekozen om de Marvel-ster te casten nieuwe politieke thriller: White Stork.

In White Stork zal Tom Hiddleston de rol van James Cooper op zich gaan nemen. James is een ambitieuze politicus die in de race is voor een plekje in het parlement. Dat betekent veel media aandacht, en het is aan Asher Millan om hem hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Dit is standaard procedure, maar hierdoor ontdekt ze dat het verleden van James alles behalve brandschoon is. Donkere geheimen komen aan het licht en die kunnen vergaande gevolgen hebben voor zijn carrière, huwelijk en de mensen die zijn campagne steunen.

Sex Education-makers werken aan nieuwe Netflix topper

Een intrigerende verhaal en een top acteur zijn dus binnen, maar er zijn nog meer reden om veel te verwachten van White Stork. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor deze nieuwe Netflix serie heeft namelijk ook het razend populaire Sex Education op zijn CV staan. Daarnaast is de regie in handen van Kristoffer Nyholm die eerder verantwoordelijk was voor Taboo, The killing en verschillende Scandinavische thrillers.

Tom Hiddleston is in 2021 weer te zien als Loki, al had hij zelf ook wel Thor willen spelen:

Tom Hiddleston voorlopig druk met Loki

Wie er verder in White Stork gaan spelen is nog niet bekend. Ook wanneer de serie gaat verschijnen op Netflix is nog een raadsel. De verwachting is dat dit nog wel even gaat duren. Tom Hiddleston postte namelijk onlangs nog een video waarin hij druk bezig is met de opnames van Loki. Deze Disney+ serie gaat naar verwachting begin 2021 verschijnen, dus daar is hij voorlopig nog wel even zoet mee.

Deadline

Reageer op artikel:
Sex Education-maker werkt aan Netflix thriller met Loki-ster Tom Hiddleston
Sluiten