Redactie
Redactie Women 29 apr 2018

Dit zijn volgens jullie de knapste vrouwen uit de tofste series

Vorig jaar hebben wij een aantal weken lang gallerys van de knapste vrouwen uit de populairste series geplaatst. Per serie kon gestemd worden op de knapste actrices. De winnaressen zijn nog altijd mateloos populair en actueel, dus delen we ze gewoon nog een keer. Enjoy!

In totaal hebben we vijf regelrechte kijkcijferkanonnen uitgelicht: Mad Men, Californication, The Walking Dead, Suits en Game of Thrones. Voor elke publicatie vroegen wij ons af: wordt het een knock-out, of niet? De uitslagen liegen er niet om, de onderstaande vrouwen wonnen allen met een ruime meerderheid.

Alison Brie als Trudy Campbell in Mad Men (44%)

De 33-jarige Alison heeft een minutieuze link met Nederland, haar vader heeft namelijk Nederlands, Schots en Iers bloed door zijn aderen stromen. Als actrice is ze vooral bekend vanwege haar rollen als Annie Edison in Community en natuurlijk Trudy Campbell in Mad Men. Voor nu geen flauwe grappen over haar achternaam, want dit is een bloedserieuze competitie. Alison is evengoed een vrouw om van te houden, als een lady om te begeren.

Addison Timlin als Sasha Bingham in Californication (36%)

De 24-jarige Addison gooide hoge ogen bij de kijkers van Californication, zo ook bij Executive Editor Mitchell. Hij voorspelde van tevoren dat ze als beste uit de bus zou komen. Addison komt uit Amerika en is al flink aan de weg aan het timmeren. Ook voor 2016 heeft ze de nodige projecten uitstaan, waaronder de nieuwe MacGyver-film.

Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead (63%)

Denk de smerig kleding en het foute accent weg en je krijgt… Lauren Cohan. De 34-jarige actrice groeide op in New Jersey, maar verhuisde vervolgens naar Engeland. Aldaar studeerde ze drama en Engelse literatuur. Na een aantal relatief kleine rollen, wist ze als Maggie in The Walking Dead haar eerste écht grote rol te scoren.

Meghan Markle als Rachel Zane in Suits (61%)

De seksbom uit de serie is in het echt… minstens zo sexy! Lucky Mike. Volgens eigen zeggen is zij degene van de volledige Suits-cast die het meest op haar karakter lijkt, wat we niet vervelend vinden. Ook Markle heeft net als Alison Brie Ierse en Nederlandse wortels, wat een gouden combinatie lijkt te zijn. De 34-jarige actrices had al aardig wat rollen op haar naam staan, maar Suits betekende de grote doorbraak.

Emilia Clarke als Daenerys Targaryen uit Game of Thrones(35%)

Vorig jaar werd de 29-jarige actrice door GQ uitgeroepen tot knapste vrouw van het jaar. Niet onterecht, dunkt ons. Emilia is van Britse afkomst en is vooral bekend als de hoogblonde Daenerys Targaryen uit Game of Thrones.

Reageer op artikel:
Dit zijn volgens jullie de knapste vrouwen uit de tofste series
Sluiten