Selena Gomez is een godin in de fotoshoot en videoclip van Rare

Selena Gomez heeft met Rare een nieuw album uitgebracht en wij zijn fan. In zowel de videoclip van de titelsong als het artwork is ze en ware godin. De vrouw uit je dromen.

Rare is het derde solo-studioalbum van de Amerikaanse zangeres Selena Gomez, uitgebracht op 10 januari 2020. Lose You to Love Me werd eerder al uitgebracht als de leidende single, maar nu aandacht voor Rare en dan vooral voor de videoclip.

Rare van Selena Gomez

Hoe het is om Selena Gomez tegen te komen tijdens LSD-trip? De videoclip van Rare geeft het antwoord. De 27-jarige zangeres loopt door een paradijselijke wereld, neemt een bad, ligt op bed en zit in een grote bubbel. De psychedelische effecten maken de videoclip tot een kleurenspektakel en de zangeres tot een godin uit een andere wereld. Bekijk de videoclip hieronder.

Naast de videoclip deelde Selena Gomez ook het artwork van Rare. “I hope you guys are liking the album! I just want to thank you guys for supporting me and this body of work. It means the world to me.. you have no idea. Sorry if it’s been a lot. Anyhow here’s some pics from my Rare music video“, aldus de zangeres.

Het nieuwe sexy

Selena Gomez doet niet mee aan het surrealistische schoonheidsideaal, heeft haar eigen stijl, is puur en ziet er op haar vijftigste waarschijnlijk nog steeds uit als twintig. Deze Amerikaanse zangeres is een van die vertegenwoordigers van het nieuwe sexy; een inspiratie voor zowel mannen als vrouwen.

De actrice

Naast zangeres is Selena Gomez natuurlijk ook bekend als actrice. En zelfs als regisseur. Zo was ze de initiatiefneemster en een van de regisseurs van de Netflix-hit 13 Reasons Why. Lees hier meer.

? Check ook: Bella Hadid als Miss February in V-Magazine is pure kunst

Reageer op artikel:
Selena Gomez is een godin in de fotoshoot en videoclip van Rare
Sluiten