Voorkom gênante momenten en geef je seksleven een boost met deze seks-knop

Als je net een relatie hebt, is het meestal iedere avond raak. De liefde en de lust hangen in de lucht en het is praktisch onmogelijk om van elkaar af te blijven. Na verloop van tijd komt daar verandering in. Dat klinkt negatief, maar dat is het absoluut niet. Zo zitten we gewoon in elkaar. Toch is het belangrijk voor je relatie dat je regelmatig de liefde bedrijft en daar gaat deze speciale seks-knop je bij helpen.

Stel je voor: je ligt in bed en hebt er eigenlijk wel zin in. Wat doet je dan? Je kunt een move maken, maar dan loop je wel het risico om afgewezen te worden. Sommigen zien dat niet als een probleem, maar uit onderzoek is gebleken dat veel mannen zich hier toch niet prettig bij voelen. Het is ergens toch wel gênant om je behoefte kenbaar te maken, om vervolgens afgewezen te worden. Andersom geldt dit trouwens net zo hard. Veel vrouwen vinden het moeilijk om de eerste move te maken en zijn bang voor afwijzing.

Seks met een druk op de knop

Wat je dan krijgt is dat beiden wel zin hebben in een amoureuze worsteling tussen de lakens, maar dat er toch niets gebeurt. We hoeven je vast niet te vertellen dat dit hartstikke zonde is. Wat een hete avond had kunnen worden, eindigt met een “welterusten en tot morgen.” Dat mag gewoon niet gebeuren en daarom bedacht een koppel die met dit probleem te maken hebben LoveSync. Een knop voor op je nachtkastje die je seksleven een flinke boost kan geven.

Het gegeven is eigenlijk heel simpel. De LoveSync bestaat uit twee ronde knoppen. Eén voor jou en één voor je partner. Deze leg je beiden op je nachtkastje en je bent klaar om te gaan. Als je zin hebt, druk je op de seks-knop. Heeft je partner ook op de knop gedrukt? Dan geeft de knop jullie beiden een melding zodat je precies weet hoe laat het is.

Funded Today Presents 🎬 LoveSync

LoveSync kickstarts your love life! It’s an entirely new way to increase your sexual frequency and boost your romantic relationship with the simple press of a button. 📅 Finished: 2019 Mar 13 🎯 Goal: US$ 7,500 💰 Raised: TBD Price: Funded Today produced this project’s campaign video for $12,000, and also designed its campaign page for $3,560.

Ben jij de enige die op de LoveSync seks-knop gedrukt heeft? Dan gebeurt er niks. Zo voorkom je dus dat je afgewezen wordt. Met deze simpele knop kun je dus je seksleven op een simpele manier een boost geven. Niet iedereen zal hem nodig hebben, maar er is een grote groep voor wie dit apparaat een uitkomst kan zijn.

De LoveSync seks-knop bestellen

Op dit moment ligt de LoveSync nog niet in de winkel, maar is al wel te vinden op Kickstarter. Steun je het project voor 44 dollar (39 euro), dan krijg je twee knoppen thuisgestuurd. Meer informatie of meteen dit Kickstarter project scoren? Klik dan hier.

Wil je weten hoe je de daadwerkelijke daad nog beter kunt maken? Klik dan hier voor vijf aanpassingen die gegarandeerd voor meer vuurwerk gaan zorgen.

WANT

Reageer op artikel:
Voorkom gênante momenten en geef je seksleven een boost met deze seks-knop
Sluiten