Suits seizoen 9 komt eraan en wij geven het vast weg op Blu-ray

Suits is één van de populairste series wereldwijd. Op Netflix kun je heel wat seizoenen bekijken, maar de nieuwste content ontbreekt daar nog. Vorig jaar werd op de Amerikaanse televisie het negende en laatste seizoen van de reeks getoond. En die content verschijnt binnenkort op Blu-ray en DVD.

Op 20 mei komt het negende seizoen van Suits uit. Dan kun je genieten van je favoriete personages en de dingen die zij in de serie meemaken. Het laatste seizoen bestaat uit tien afleveringen en brengt dus een definitief einde aan de show.

Win seizoen 9 van Suits

Het mooie van dit alles? Je kunt de Blu-ray bij ons winnen. Seizoen 9 is een bijzondere afsluiting. In 2018 vertrokken twee acteurs die al vanaf het begin waren betrokken bij Suits: Patrick J. Adams (als Mike Ross) en Meghan Markle (als Rachel Zane). Adams keert in het laatste seizoen nog wel hier en daar terug, maar dan vanuit een gast-rol. Meghan is niet meer teruggekeerd. De actrice is heeft het te druk Britse prins (of voormalige prins) Harry. Inmiddels hebben zij besloten om het koningshuis te verlaten, maar of ze haar acteer-carrière weer gaat oppakken, dat is nog onbekend. Het negende seizoen draait dan ook voornamelijk om Harvey Specter (Gabriel Macht) en Donna Paulsen (Sarah Rafferty), die een roerige relatie hebben.

Suits
Donna en Harvey (Afbeelding: Ian Watson/USA Network)

Mocht je wel al op de hoogte zijn van het achtste seizoen, omdat je bijvoorbeeld daarvan de fysieke versie in huis hebt gehaald, dan kun je gelijk makkelijk doorgaan met het negende seizoen via onze prijsvraag. We mogen in samenwerking met de uitgever namelijk drie exemplaren van het negende seizoen van Suits weggeven. En het gaat daarbij dus om de Blu-ray-versie, zodat je weet dat de kwaliteit dik in orde is.

Suits
De Blu-ray (Afbeelding: USA Network)

Lijkt het je leuk om in je eentje of samen met je huisgenoot genieten van de laatste Suits-content? Stuur dan een mail naar [email protected]. Laat daarbij je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Wil je meer lezen over de serie? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Suits seizoen 9 komt eraan en wij geven het vast weg op Blu-ray
Sluiten