Groot nieuws over het derde seizoen van Netflix Original La Casa de Papel

We moeten nog even geduld hebben, maar dit jaar gaat er eindelijk een derde seizoen komen van La Casa de Papel. De razendspannende heist-serie is een gigantische hit op Netflix en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt en vandaag zijn de eerste beelden van de set verschenen. Hierop zien we een oude bekende en dat hadden we niet verwacht.

Let op! Dit artikel bevat spoilers. We raden je aan om niet verder te lezen als je de eerste twee seizoenen nog niet gezien hebt.

Op de foto’s vanaf de set in Florence (we gaan dus naar Italië in seizoen 3) zien we niet één, maar twee bekende gezichten. De eerste is Álvaro Morte. Hem ken je waarschijnlijk beter als El Professor. Het briljante brein achter de overval op de Spaanse bank. Dat we hem terug gaan zien in het derde seizoen hadden we natuurlijk wel verwacht, maar dat geldt niet voor de man die naast hem op de foto staat.

De terugkeer van een oude bekende

Met hoed op zien we namelijk ook Pedro ‘Berlín’ Alonso. Ja, het is hem echt. Die zagen we niet aankomen, want hij werd in het tweede seizoen doodgeschoten. In de teaser die Netflix al eerder met ons deelde, zagen we Berlín ook al voorbij komen. Toen werd het vooral afgedaan als een gezellige reünie, maar nu blijkt dus dat zijn aanwezigheid niet alleen voor de gezelligheid was.

La Casa de Papel 3 | Nu in productie | Netflix

De terugkeer van de bende.

La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix

Dit betekent overigens niet dat Pedro Alonso de kogel op miraculeuze wijze overleefd heeft of uit de dood is opgestaan. Het zou namelijk ook kunnen betekenen dat het derde seizoen zich (deels) vóór de eerste twee seizoen afspeelt of dat het om een flashback gaat. Ergens in 2019 gaan we het antwoord krijgen, want dan verschijnt het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. De exacte datum is helaas nog niet bekend.

Gelukkig gaan er in de eerste maand van dit jaar genoeg andere toffe series op Netflix verschijnen. Benieuwd welke? Klik dan hier.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Groot nieuws over het derde seizoen van Netflix Original La Casa de Papel
Sluiten