Seiko Prospex Street Series: een uniek horloge voor de stijlvolle avonturier

Binnen je horlogecollectie is er altijd plek voor nieuwe inbreng, zeker als het om een uniek uurwerk gaat. Daarom willen we je graag voorstellen aan de nieuwe Prospex van Seiko. Het welbekende duikhorloge van dit gerenommeerde Japanse merk ken je natuurlijk al, maar met de Street Series hebben ze een nieuwe en bijzondere draai gegeven aan een klassieker. Ditmaal minder gericht op het duik imago, en meer op urban living.

De Seiko Prospex Street Series valt direct op en dat is vooral te danken aan de driedimensionale bezel. Het ontwerp van de aluminium kast hebben we nog niet eerder gezien en geeft deze nieuwkomer direct een eigen smoel. Ruig, maar ook stijlvol. Door te spelen met diepte hebben de horloges binnen de Street Series een eigen karakter. Je ziet direct dat dit uurwerk tegen een stootje kan.

Stijlvol, speels en ruig

Die moderne en unieke stijl wordt doorgetrokken in de band. Deze is gemaakt van hoogwaardige siliconen zodat hij je in geen enkele situatie in de steek zal laten. Sterk en duurzaam, maar ook stijlvol. De band is namelijk voorzien van een lederen textuur. Dit past perfect bij de moderne urban stijl van de Seiko Prospex Street Series en geeft hem een stijlvolle finish.

Seiko Street Series

In alles is dit uurwerk geoptimaliseerd om te overleven in de urban jungle. De wijzerplaat is zelfs voorzien van een camo patroon. Deze is gelukkig niet te opvallend en extreem. Hierdoor heeft de nieuwe Prospex een echte outdoor feel, maar behoudt het uurwerk ook zijn stijlvolle imago. Perfect in balans. Dat geldt voor alle drie de varianten. De Seiko Prospex Street Series is namelijk verkrijgbaar in het grijs, olijfgroen en marineblauw.

Meer weten?

De Seiko Prospex Street Series kosten 399 euro en zijn nu in Nederland verkrijgbaar. Meer weten? Klik dan hier.

In samenwerking met Seiko

Reageer op artikel:
Seiko Prospex Street Series: een uniek horloge voor de stijlvolle avonturier
Sluiten