De Seiko Astron: het ultieme horloge voor de stijlbewuste wereldreiziger

Mannen, de wereld ligt aan onze voeten. Technologische ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en barrières verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als ambitieuze man moet je daar gebruik van maken. Go big or go home en laat je niet tegenhouden door landsgrenzen. Dit is hét moment voor de moderne gent om kansen te grijpen en de wereld te verkennen. De Seiko Astron is daarbij de perfecte reisgenoot.

GPS Solar

De Seiko Astron beschikt over GPS Solar. Hierdoor kan het horloge met behulp van door licht opgewekte energie contact leggen met meerdere satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers op exact de juiste tijd zetten. En met ‘op tijd’ bedoelen we met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar. Perfect voor mannen die zich niet laten afremmen door grenzen en tijdzones.

Niet alleen op technologisch gebied is de Seiko Astron het ultieme horloge voor de moderne wereldreiziger, maar ook esthetisch. Alleen het beste is goed genoeg. Dat zie je en dat voel je. De Astron heeft een strak ontwerp en is een echte eyecatcher. Het horloge is meer dan een stukje techniek. De Astron is namelijk ook het perfecte accessoire om je outfit een upgrade te geven. Dit stijlvolle uurwerk geeft een nieuwe dimensie aan reizen in stijl.

Technologie en stijl perfect in balans

Het rondreizen van de wereld en Seiko Astron gaan hand in hand. Met behulp van GPS Solar ben je nooit meer te laat en kom je tegelijkertijd stijlvol voor de dag. Twee pijlers die een moderne gentleman hoog in het vaandel heeft staan. Met een Seiko Astron om je pols heb je genoeg aan een goede pantalon en een net overhemd om stijlvol de wereld over te reizen.

Kies wanneer je een lange vlucht voor de boeg hebt voor kwaliteit. Niet alleen om te laten zien dat je een man met stijl bent, maar ook voor je eigen comfort. Zeker wanneer je regelmatig de hele wereld overvliegt en tientallen uren in een vliegtuig zit, wil je een comfortabel horloge. De Seiko Astron sluit perfect aan om je pols voor optimaal draagcomfort, maar daar stopt het niet.

Comfort is meer dan een horloge dat lekker zit. Het is ook gebruiksgemak. Ook op dat punt is de Seiko Astron van ongekende klasse. Zo is het saffierglas bewerkt met een speciale coating die 99% van alle reflecties elimineert. Zelfs wanneer het zonlicht door het vliegtuigraam binnenvalt, hoef jij je niet in ongemakkelijke posities te wringen om de tijd waar te nemen.

Seiko Astron: de perfecte reispartner

Het is deze combinatie van revolutionaire technieken, stijlvolle vormgeving en superieur gebruiksgemak die de Seiko Astron veel meer maakt dan een horloge. Het is de enige reispartner die de moderne gentleman nodig heeft.

Fotolocatie: The Harbour Club

In samenwerking met Seiko

Reageer op artikel:
De Seiko Astron: het ultieme horloge voor de stijlbewuste wereldreiziger
Sluiten