Redactie
Redactie Cars 18 aug 2016

Seen on Instagram #9: de lekkerste supercars en klassiekers

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen tijd tegen het lijf liepen.

Leuk hoor, al die vrouwen en foodporn, maar waar blijven de auto’s? Nou, hieronder. Deze vijf Instagram-accounts voorzien je dagelijks van de nodige autoliefhebberij.

@capturingthemachine

Fotograaf Kevin McCauley is een professionele fotograaf in de motorindustrie, maar schiet daarnaast mooie plaatjes van klassiekers die hij tegenkomt tijdens zijn reizen over de wereld.

@black_list

Supercars en classics, vastgelegd door een groep enthousiastelingen uit Californië.

@carlifestyle

Als het snel, duur en uitzonderlijk laag is, zul je het op dit account vinden. De foto’s zijn allemaal geschoten door de beste fotografen uit de auto-industrie. En dat is te zien ook.

@supersangron

De originaliteit en sfeer op het account van liefhebber Scott Brown zijn van de bovenste plank. En dan te bedenken dat alles is geschoten met slechts een iPhone.

@Petrolisti

Volgers van Petrolisti kunnen fantastische fotografie en video’s verwachten van de meest stijlvolle klassieke auto’s. Enjoy!

Meer moois van Instagram zien? Alle Seen on Instagram-artikelen vind je hier.

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #9: de lekkerste supercars en klassiekers
Sluiten