Redactie
Redactie Women 5 aug 2016

Seen on Instagram #7: vrouwen, vrouwen en.. nog meer vrouwen

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen week tegen het lijf liepen.

We hebben inmiddels al aardig wat Insta-genres behandeld, maar zijn het belangrijkste bestaansrecht van Instagram vergeten: de vrouwen. Omdat een selectie maken van al het vrouwelijk schoon op Insta geen doen is, hebben we vier accounts uitgekozen die zelfgeschoten plaatjes delen van de heerlijkste ladies op de digitale aardbol.

@cheadsmagazine

A snapshot of youth culture. Exclusive stuff. Made by women. Zo luidt de beschrijving van C-Heads. Door vrouwen inderdaad. Je verwacht het niet, aangezien ‘young culture’ in dit geval heel veel sexy fotoshoots inhoudt, afgewisseld met zo nu en dan een lifestyle-post. Altijd classy, dat wel.

@treatsmag

Het Amerikaanse Treats! Magazine wordt door The New York Times beschreven als een ‘artistic erotica magazine‘. Sexy, maar altijd met een sfeervol randje. De overview-page van het Instagram-account alleen al is de moeite waard.

@victoriassecret

Met 43.2 miljoen volgers is Victoria’s Secret de grootste in dit rijtje. En we weten allemaal waarom.

@Playboy

Het hand- en spandiensten-magazine oogt op Instagram een stuk stijlvoller dan je zou verwachten. 6.299 berichten om warm voor te lopen.

Meer moois van Instagram zien? Alle Seen on Instagram-artikelen vind je hier.

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #7: vrouwen, vrouwen en.. nog meer vrouwen
Sluiten