Redactie
Redactie Bikes 7 dec 2016

Seen on Instagram #13: de coolste GoPro’ers om te volgen

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen tijd tegen het lijf liepen.

Epicness op je beeldschem

Inmiddels heb je al de betere food, interieur, auto, schoenen, reisvrouwentattoofashion en gadget Insta’s voorbij zien komen. Daar voegen we nu met plezier de coolste GoPro’ers aan toe. Jawel, je kunt tegenwoordig het leven doorkomen als GoPro’er, oftewel: de wereld over reizen om de grootste avonturen aan te gaan en vast te leggen met het cameraatje of drone. Geniet van de tergend mooie plaatjes die deze gasten schieten.

@tfbergen

Tomasz Furmanek neemt standaard zijn GoPro mee zodra hij de fjorden in Scandinavië bestiert vanuit zijn kajuit. De hoek is vrijwel altijd hetzelfde, de omgeving des te min. Man, wat is het toch mooi daar in het noorden.

@abekislevitz

Abe Kislevitz heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Letterlijk. De beste man is namelijk creative director bij GoPro. Zijn functie: de wereld over reizen om inspirerende content te maken met een GoPro. Zo hij is hij dit jaar al drie keer in Hawaï geweest, twee keer in Mexico, heeft hij Oostenrijk bezocht, evenals Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Canada en Chili. Verder zijn we nier jaloers.

@schaaf_gopro_only

Valentin Kouba ontdekt Italië op zijn motor en gebruikt enkel een GoPro om zijn avonturen vast te leggen. Meer zien? Ook zijn YouTube-kanaal is de moeite waard.

@pilotviking

Net alsTomasz Furmanek opereert Espen Hatleskog ook vanuit Noorwegen, waar hij de meest woeste landschappen ontdekt. Zijn foto’s laten je kaak met een harde klap op de vloer landen. Dit is exact de reden waarom Instagram een heel mooi platform kan zijn.

@m4rk0

Marc Ruffini is net als de bovenstaande mannen een avonturier. Zijn werkplek? Frankrijk, hoewel ook de rest van de wereld niet onbekend voor hem is. Zijn feed is een pareltje in het social media-landschap. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de mensen van GoPro. Precies om die reden won hij meerdere fotografie- en filmprijzen, zoals de GoPro Global Marketing Award and Photo of the Day.

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #13: de coolste GoPro’ers om te volgen
Sluiten