Redactie
Redactie Clothing 11 nov 2016

Seen on Instagram #11: de tofste fashion accounts

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen tijd tegen het lijf liepen.

Inmiddels heb je al de betere food, interieur, auto, schoenen, reisvrouwen en tattoo Insta’s voorbij zien komen. Daar voegen we nu met plezier de beste fashion accounts aan toe. Mode is een belangrijke pijler op Manners, maar nog veel belangrijker op Instagram; je struikelt letterlijk over de digitale outfits.

@menwithclass

Met 2.3 miljoen volgers behoort Men With Class tot de meest populaire mode-accounts. Niet zo vreemd, elke foto draait om klasse. Het succes van Men With Class schuilt hem verder in de opzet: elke man of merk kan een foto insturen in de hoop een shout out te krijgen naar miljoenen volgers.

Likes vergaren met je fashion post

@menwithstreetstyle

De op streetstyle gefocuste tweelingbroer van Men With Class. Eveneens 2.3 miljoen volgers en zoals z’n broer net zo scherp in het kiezen van de juiste foto’s. Een succesformule moet je uitbuiten, niet?

@garconjon

Jonathan Daniel Pryce is geen modeblogger, maar wel een fotograaf van de betere modekiekjes in de wereld. Op zijn Insta vind je naast een berg mode ook veel reisfotografie.

@mrporterlive

Mr Porter is een online modewinkel, maar in tegenstelling tot veel retailers proberen zij niet enkel geld uit je zakken te kloppen. Beschouw Mr Porter als een inspirator waar je ‘toevallig’ ook kleding kunt kopen. De Insta van Mr Porter is een lust voor het oog. Niet alleen vanwege de modefoto’s, maar ook dankzij de prachtige reis- en interieurkiekjes.

@gentlemansgazette

De stijl op Gentlemans Gazette behoort tot het nettere werk. Gents-lifestyle in de puurste vorm.

@thepacman82

Phil Cohen is niet de typische modeblogger die met zijn eigen bakkes op Insta wil shinen, hij houdt zich enkel bezighoudt met het samenstellen van outfits. Handig!

Modebloggers

Naast de bovenstaande accounts bulkt het op Instagram van de modebloggers en mannelijke modellen. Een overzicht van de mannen die je serieus moet nemen, vind je hieronder.

@motiankari

It's only Nov 1st, but I'm already looking forward to holiday adventures with @Timberland #ModernTrail #sp ?: @realjcreel

A photo posted by The Metro Man (@motiankari) on

@davidgandy_official

For @marksandspencer autumn collection hair: @larrykinghair styling: @gracegilfeathergq [email protected] car: @jaguar

A photo posted by David Gandy (@davidgandy_official) on

@lewax

Short yet efficient stay in Chicago visiting the @knotstandard team here!

A photo posted by Lewis M (@lewax) on

@blakescott_

Team Beemer! #BlakeScott #Dtla

A photo posted by Blake Scott (@blakescott_) on

@iamgalla

Know what this coat is made out of? Boyfriend material. (& also the finest fleece) full look: @suitsupply #suitsupply ✔️? photos: @npierce88

A photo posted by Adam Gallagher (@iamgalla) on

@_jasonandrew

Tom. #vsco #vscocam #nyc #streetart #bth

A photo posted by Jason Andrew (@_jasonandrew) on

@johanneshuebl

Sundays

A photo posted by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #11: de tofste fashion accounts
Sluiten