Redactie
Redactie Life 1 jul 2016

Seen on Instagram #3: jaloersmakende reisfotografie

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen week tegen het lijf liepen.

Na een week vol treurig weer biedt Instagram een digitale uitweg richting alle paradijselijke uithoeken in de wereld. Het is slechts een kleine troost tussen alle regenachtige treurnis die we op het moment ondervinden, maar toch.

Jack Morris

Good old Jack (@doyoutravel) reist de wereld over en brengt dagelijks zijn 1.2 miljoen volgers op de hoogte middels jaloersmakende plaatjes. Een flinke prestatie voor een Instagrammer zónder vrouwelijk geslacht, ‘Beckham’ als achternaam of modellencontract in de pocket. Nu heeft Jack niet het uiterlijk waar vrouwen voor wegrennen en is zijn reispartner voorzien van een blonde lokken, een goed gebruinde huid en de welbekende ‘twee pluspunten’. Ook los daarvan zijn de foto’s van Jack om te smullen. Elke post klopt en doet je verlangen naar het moment waarop jij je vliegticket bestelt. Die altijd aanwezige rode bandana om z’n hoofd is wel een beetje vervelend.

Jackson Groves

Jackson (@jackson.groves) is met 52.5k volgers een stuk minder succesvol dan Jack Morris, maar zijn foto’s liegen er niet om: Jackson snapt het leven. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Jobs fill your pockets, adventures fill your soul’. Waar Jack een romantisch droomt verkoopt, is Jackson de man van het avontuur. Dit in combinatie met een atletische vriendin (@jessblackmun) en een sixpack lijkt voldoende om het Instagram-avontuur te leven waar iedereen naar smacht. linksom of rechtsom: de prenten van Jackson zijn verrassend aangenaam om naar te kijken.

Chris Burkard

Chris (@chrisburkard) is van een ander niveau. Geen gespierde torso’s of knappe vrouwen voor deze Amerikaan, maar wel een berg liefde voor fotografie en de natuur – specifiek de oceaan. Met 1.7 miljoen volgers is hij één van de grootste reis-Instagrammers. Naast een indrukwekkend portfolio aan aan reisfotografie, deelt Chris ook regelmatig zijn visie op hetgeen reizen kan doen voor de geest, bijvoorbeeld in deze TedTalk. In tegenstelling tot de bovenstaande boys, is Burkard niet bang voor een beetje kou, wat bijzonder knappe plaatjes oplevert.

Kiersten

Een vrouw voor de afwisseling. Kiersten (@theblondeabroad) combineert het beste van beide Instagram-werelden (sexiness & travel) en zou dankzij haar knappe uiterlijk niet misstaan in onze rubriek Hot on Instagram. Hoewel de foto’s op haar Insta bijzonder amuserend zijn, is de kwaliteit van de fotografie toch van een ander niveau dan de bovenstaande drie mannen laten zien. En dat is prima. Het veelvoud aan bikini-shoots trekt het verschil meer dan recht.

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #3: jaloersmakende reisfotografie
Sluiten