Redactie
Redactie Shoes 15 jul 2016

Seen on Instagram #4: de tofste schoenen accounts

Instagram leent zich bij uitstek als verzamelplek voor alle pracht en praal op de wereld. Van mode-inspiratie en heerlijke vrouwen tot awesome reis- en interieurfotografie. Na het bekijken van de rubriek #seenoninstagram ben je direct op de hoogte van de tofste Instagram-accounts die wij de afgelopen week tegen het lijf liepen.

Meer Seen on Instagram check je hier!

Schoenen maken de man, zoveel is duidelijk. Van toffe sneakers tot nette schoenen; het internet staat er vol mee. De onderstaande mannen gloriëren op Instagram door de mooiste patta’s te delen met de wereld. Zie hier de accounts die je kunt volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de stijlvolste classics. Meer info over de schoenen check je op de desbetreffende Insta-accounts.

Ronnie Fieg

Ronnie is de oprichter van sneakerhemel KITH NYC in – jawel – New York. Op Instagram (@ronniefieg) deelt hij speciale edities, nieuwe releases en favorieten uit zijn eigen collectie.

Menshoes

Als nette schoenen meer jouw ding zijn, klik dan op het account van deze anonieme curator. Op The Love Of Men’s Shoes (@menshoes) vind je schoenen in alle soorten en maten, om je vingers bij af te likken. Veel stijlvoller dan dit ga je het niet vinden.

The Shoe Surgeon

De Amerikaanse Dominic Chambrone (@theshoesurgeon) deelt niet alleen toffe sneakers, hij maakt ze ook custom! Van bijzondere Jordans tot Yeezies; geen sneaker is veilig voor Dominic.

Nog niet genoeg schoenen gezien? Deze accounts zijn ook de moeite waard:

@glasgowrob
@menwithfootwear
@JasonMarkk
@theshoesnob84

Reageer op artikel:
Seen on Instagram #4: de tofste schoenen accounts
Sluiten