‘See met Jason Momoa is net zo goed als Game of Thrones’

Naast Disney + krijgt Netflix in er november natuurlijk nog een andere grote concurrent bij, namelijk Apple TV +. Het spreekt voor zich dat eigenaar Apple ook flink heeft geïnvesteerd om bij de lancering met goede content te komen.

Een van de projecten waarmee het bedrijf gaat uitpakken is See, een fantasy-serie met een hoofdrol voor niemand minder dan Aquaman acteur Jason Momoa. Deze gaat volgens Apple kwalitatief vergelijkbaar zijn met Game of Thrones.

Fantasy-serie See ‘vergelijkbaar zijn met Game of Thrones’

Een tijdje terug kwam Apple met een trailer voor See, een aankomende serie die speciaal gemaakt is voor de komende streamingdienst Apple TV +.

SEE Official Trailer (2019) Jason Momoa, Apple TV Series HD

SEE Official Trailer (2019) Jason Momoa, Apple TV Series HD © 2019 – Apple TV Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

In de serie zien we een toekomstbeeld waarin mensen hun zicht hebben verloren. Totdat strijder Baba Voss (Jason Momoa) en zijn vrouw een tweeling krijgen die tot hun verbazing wél werkende ogen hebben. Als dit nieuws bij de dictatoriale koningin terecht komt besluit deze er alles aan te gaan doen om de twee kinderen in handen te krijgen. Met als gevolg dat Baba steun moeten zoeken bij andere stammen om de tweeling van het kwaadaardige regime weg te kunnen houden.

Of de serie iets gaat worden is nog maar de vraag, maar Apple vice presidents Zack van Amburg en Jamie Erlicht hebben er in ieder geval vertrouwen in. Sterker nog, in een recent interview met de twee kwam naar voren dat de serie volgens hen ”net zo episch als Game of Thrones zal worden”.

Een leuk detail is overigens dat de kwaadaardige koningin gespeeld gaat worden door Sylvia Hoeks, een Nederlandse actrice die eerder al in Blade Runner 2049 te zien was.

Meer Apple TV +

Naast See komen er nog een hoop andere projecten naar Apple TV +, waaronder For All Mankind. Deze serie laat ons een alternatieve versie van de ruimtevaart zien en zal een hoofdrol hebben voor Joel Kinnaman. Een trailer is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
‘See met Jason Momoa is net zo goed als Game of Thrones’
Sluiten