SEAT presenteert: Pitch and Ride, win €10.000 startkapitaal (nu het nog kan!)

Ondernemen doe je niet zomaar. Je hebt een briljant idee nodig, de juist skill-set, een goed gevoel voor timing, de juiste mensen en een startkapitaal. Met dat laatste gaan wij je helpen, maar dan moet je wel een beetje haast maken.

Onlangs maakten we wereldkundig dat we in samenwerking met SEAT verse ondernemers, visionairs en mensen die simpelweg met een goed idee rondlopen, verder willen helpen.

Pitch and Ride

Middels een pitch tijdens een ritje van één kilometer deel jij jouw verhaal met Freelancer of the Year 2017: Boris Lange. De voorselectie is inmiddels in volle gang. Is je pitch overtuigend genoeg, dan ga je naar de volgende ronde.

De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een startkapitaal van tienduizend euro en een “auto van de zaak”, je mag namelijk een jaar lang rondrijden in een gloednieuwe SEAT Ibiza. De pitches zijn inmiddels in volle gang.

Het is nog niet te laat!

Je kunt tot en met 10 juli meedoen. Aanmelden is simpel; stuur een filmpje, tekst, voice memo of foto via WhatsApp naar dit nummer: 06-19991559. Iedereen is welkom om mee te doen, hoe gek je idee ook is. Houden we juist van. Succes!

Meer weten over Pitch and Ride? Alle info die je zoekt, vind je op deze website.

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
SEAT presenteert: Pitch and Ride, win €10.000 startkapitaal (nu het nog kan!)
Sluiten