Scotch & Soda komt voor het eerst met collectie zonnebrillen

Ray-Ban kan zijn borst natmaken. Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda komt voor het eerst met een collectie zonnebrillen.

Scotch & Soda werd al in 1985 opgericht in Nederland en werd bekend met de hout-touwtje jas. Maar het modemerk kreeg pas internationale allure nadat Eric Bijlsma, Patrick Munsters en Joep Krouwels het bedrijf overnamen. Sindsdien heeft het merk een unieke stijl met originele details op kleding. Je kon je al bijna van top tot teen hullen in het merk, nu kun je het afmaken met een zonnebril.

De nieuwe collectie zonnebrillen van Scotch en Soda

De nieuwe zonnebrillencollectie bestaat naast tien damesmodellen uit elf zonnebrillen voor mannen. Daarnaast kun je ook losse monturen kopen. Het fijne aan de zonnebrillen: geen overduidelijke logo’s, maar wel subtiele verwijzingen naar het merk middels bijvoorbeeld een naaimachine op het einde van het brillenpootje of het merklogo van Scotch & Soda op de neuspads. Branding zonder dat je ermee te koop loopt. De modellen zijn geïnspireerd op klassieke vintage zonnebrillen en aangevuld met subtiele details, zoals de smaragdblauwe oortips die je op de onderstaande foto ziet.

Scotch & Soda, collectie, zonnebrillen

De collectie, die in samenwerking is gemaakt met Mondottica, is nu wereldwijd verkrijgbaar in de winkels van het merk, op de website van Scotch & Soda en bij andere geselecteerde verkooppunten. De prijzen van de zonnebrillen beginnen bij 105 euro en lopen op tot 165 euro. Zuinig op zijn, dus.

Scotch & Soda, collectie, zonnebrillen
Scotch & Soda, collectie, zonnebrillen
Scotch & Soda, collectie, zonnebrillen

😎 Check hier de grootste zonnebrillentrends van afgelopen jaar

Reageer op artikel:
Scotch & Soda komt voor het eerst met collectie zonnebrillen
Sluiten