Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 11 november 2017

Scoor de racegame van dit moment: Gran Turismo Sport

De Gran Turismo-naam is algemeen bekend. Sinds het allereerste deel op de oude grijze PlayStation, is het een reeks waarin realisme centraal staat. Dit jaar hebben we na jaren wachten eindelijk Gran Turismo Sport mogen ontvangen. Het is een mooie nieuwe toevoeging op de reeks, die voornamelijk draait om de strijd die je online kunt voeren. Een paar weken geleden hadden wel de uitgebreide review. En nu hebben we opnieuw iets leuks.

Dankzij onze vrienden van PlayStation kunnen we één van onze lezers verblijden met een prachtig Gran Turismo Sport-goodiepakket. Daarin vind je uiteraard de game voor de PlayStation 4, zodat je zelf met de game aan de slag kunt gaan. Ook hebben we een tof shirt en een speciaal matje voor in je auto. Het idee daarvan is dat je telefoon niet wegvliegt als je hem daar op legt. Altijd handig als je even flink wilt optrekken bij het stoplicht.

Als je hier kans op wilt maken, en dat wil je, dan maken we het je niet al te moeilijk. Stuur ons gewoon een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit prijzenpakket. Vervolgens kiezen wij één winnaar en sturen we de prijzen op. Succes!

Reageer op artikel:
Scoor de racegame van dit moment: Gran Turismo Sport
Sluiten