Bizar! Scientology liet de vriendinnen van Tom Cruise auditie doen

Iedereen die een relatie heeft (gehad) weet dat voor het eerste keer ontmoeten van haar ouders behoorlijk spannend kan zijn. Je wilt tenslotte een goede indruk maken en laten zien dat je het beste voor hebt met hun dochter. Het is eigenlijk een soort auditie. Pittig, maar het kan nog veel erger. Wat als je niet alleen je toekomstige schoonouders moet overtuigen, maar ook nog eens de bekendste sekte ter wereld, Scientology? Dat is namelijk waar de vriendinnetjes van Tom Cruise mee te maken kregen.

Deze informatie werd naar buiten gebracht door een oud-lid die onlangs heeft besloten om de kerk na 22 jaar achter zich te laten. Hiermee bevestigt zij de geruchten die al lange tijd rond gaan. Haar naam is Valerie Haney en ze groeide op binnen de kerk. uiteindelijk wist ze het tot assistent van de grote baas, David Miscavige, te schoppen. Deze dame weet dus wel waar ze het over heeft.

Tom Cruise en de liefde

Dat er vreemd dingen gebeuren binnen deze bijzondere religie onthulde ze toen ze de gast was bij Scientology And The Aftermath. Dit is een programma van Leah Remini (Carrie Heffernan uit The King of Queens) en ook zij is een oud-lid van de kerk. In hun gesprek kwam natuurlijk ook het bekendste lid van de kerk, Tom Cruise, te sprake. Het ging vooral over zijn vriendinnen door de jaren heen en het gerucht dat ze auditie moesten doen.

Dit werd door Valerie Haney bevestigd en ze was er zelfs onderdeel van. Het was haar taak om de audities voor de vrouwen van Tom Cruise, die dikke vriendjes was met de grote scientology baas, te regelen. Niet omdat ze het wilde, maar omdat het moest. Zelf was ze het er namelijk niet mee eens dat dit gebeurde. Wat er precies plaatsvond tijdens deze audities en welke vrouwen hebben deelgenomen is niet bekend.

Scarlett Johansson

Volgens de gerucht was Katie Holmes er in ieder geval één van en kwam ze als “winnaar” uit de bus. Tom Cruise en Holmes hadden lange tijd en relatie en waren beiden lid van de Scientology kerk. De actrice nam afscheid van de kerk toen zij en Tom Cruise in 2012 uit elkaar gingen. In de periode daarvoor zou ook actrice Nazanin Boniadi door Scientology naar voren geschoven zijn als potentiële vrouw, maar deze relatie was van korte duur.

Mission: Impossible – Fallout (2018) – Official Trailer – Paramount Pictures

Watch the official trailer for Mission: Impossible – Fallout starring Tom Cruise. In theatres 7.27.18. #MissionImpossible #MissionImpossibleMovie Facebook: https://facebook.com/MissionImpossibleMovie Instagram: https://www.instagram.com/MissionImpossible Twitter: https://twitter.com/MissionFilm Hashtag: #MissionImpossible The best intentions often come back to haunt you.

Scientology heeft behoorlijk wat invloed gehad op het liefdesleven van Tom Cruise. Direct in de vorm van deze audities, maar ook indirect. Zo zag Penelope Cruz het niet zitten om lid te worden. Een andere naam die ook veelvuldig voorbij komt is die van Scarlett Johansson. Ook deze beeldschone actrice zou auditie gedaan hebben, maar volgens Johansson zelf is dat klinkklare onzin.

Scientology geen beste matchmakers

Inmiddels heeft de Mission: Impossible ster drie mislukte huwelijken achter zijn naam staan (Mimi Rogers, Nicole Kidman en Katie Holmes) en ook al zijn andere relaties liepen op de klippen. We kunnen dus wel stellen dat ze bij Scientology niet de beste matchmakers zijn.

News.com.au

Reageer op artikel:
Bizar! Scientology liet de vriendinnen van Tom Cruise auditie doen
Sluiten