Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 18 nov 2020

Steppenwolf in Zack Snyder’s Justice League leidt tot hilarische memes

De eerste trailer van Zack Snyder’s Justice League is gedeeld. De aandacht ligt echter niet op Batman of Wonder Woman, maar op de first look van de ‘mislukte’ schurk Steppenwolf. Die leidt op dit moment tot hilarische memes op Twitter.

Justice League (2017) was voor fans en recensenten zo’n teleurstellende film, dat regisseur Zack Snyder een nieuwe versie heeft gemaakt om de oude te doen vergeten. Dan weet je dat er een vergrootglas op komt te liggen.

Hilarische memes met de mislukte schurk Steppenwolf

Steppenwolf is een superschurk die voorkomt in stripboeken van DC Comics. Hij is de oom van schurk Darkseid, de broer van Heggra, de oudoom van Kalibak en Orion en een prominent lid van Darkseid’s Elite. Voor het eerst was hij te zien in New Gods #7, een strip die uitkwam in februari 1972. Zijn eerste filmoptreden was in de originele versie van Justice League. Maar wat er sindsdien met hem gebeurd is? Een greep uit de memes op Twitter.

Om beide kanten van het spectrum te belichten: er zijn ook behoorlijk wat fans enthousiast over de nieuwe look van de superschurk in Zack Snyder’s Justice League. Het verschil tussen de versie van nu en drie jaar geleden is voor veel mensen misschien gewoon even wennen.

Toch waren de meeste memes gericht op het hilarische uiterlijk van de nieuwe Steppenwolf.

Trailer Zack Snyder’s Justice League

Superschurk Steppenwolf is ook te zien in de eerste trailer van de vernieuwde Justice League, hoogstpersoonlijk gedeeld door Zack Snyder. De trailer is in zwart-wit, wat ook voor verdeeldheid zorgt onder fans, getuige de reacties onder de trailer.

Zack Snyder’s Justice League komt in 2021 uit. Een exacte datum is nog niet bekend. Lees hier meer over de film.

🎬 Check ook: Sylvester Stallone van Marvel naar DC Comics met nieuwe rol

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steppenwolf in Zack Snyder’s Justice League leidt tot hilarische memes
Sluiten