Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 16 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Saved By The Bell-reboot trailer met originele cast ademt nostalgie

Een van de meest iconische series uit de jaren 80 en 90 komt terug. Jawel, een reboot van Saved By The Bell is aanstaande en de eerste trailer ademt nostalgie.

Saved by the Bell is een Amerikaanse sitcom die oorspronkelijk door NBC werd uitgezonden, maar ook op de Nederlandse televisie te zien was. In de Verenigde Staten ging de eerste aflevering Dancing to the Max op 20 augustus 1989 in première. De laatste aflevering werd in de Verenigde Staten op 22 mei 1993 uitgezonden. Een complete generatie werd geïnspireerd door de kleding, het gedrag en de kapsels van de jongens en meisjes op de middelbare school Bayside High.

Saved By The Bell reboot trailer

Nu, in 20202, runnen de jongens en meisjes van weleer de boel. Zo brengt de reboot van Saved By The Bell Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar), A.C. Slater (Mario Lopez) en Jessie Spano (Elizabeth Berkley) terug. A.C. Slater, de gespierde hunk en meisjesversierder, is tegenwoordig gymleraar en hij herinnert zich nog heel wat moeders van zijn leerlingen. Nu al briljant. Bekijk hieronder de trailer.

Mark-Paul Gosselaar terug als Zack Morris

Lang niet iedereen van de originele cast van Saved By The Bell was blijkbaar te porren voor de reboot, maar Zack Morris, A.C. Slater en Elizabeth Berkley zorgen gezamenlijk voor genoeg nostalgie. Zack zie je niet in de trailer, maar op Instagram liet de inmiddels 46-jarige Mark-Paul Gosselaar alvast even zijn look zien.

Zack Morris is inmiddels een Californische gouverneur, die in de problemen is gekomen doordat hij te veel middelbare scholen met weinig geld heeft gesloten. Als oplossing stuurt hij getroffen leerlingen naar de best presterende scholen in de staat, waaronder Bayside High. En daar komt alles wat Saved By The Bell ooit was weer samen.

Nieuw talent

De rest van de cast van de Saved By The Bell reboot bestaat onder anderen uit Josie Totah, Alycia Pascual-Pena, Mitchell Hoog, John Michael Higgins, Dexter Darden en Belmont Cameli. Om je portie nostalgie voor vandaag te completeren: check hieronder het originele intro.

Wanneer de reboot in première gaat, is nog niet bekend. Aanvankelijk wordt hij uitgezonden op de NBC’s streamingdienst Peacock. Hopelijk komt de sitcom daarna snel naar een dienst die in Nederland beschikbaar is.

Check ook: 7 ultieme klassiekers op Netflix uit de jaren 80 en 90

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Saved By The Bell-reboot trailer met originele cast ademt nostalgie
Sluiten