Pim Jansen
Pim Jansen Life 7 sep 2020

De Savage x Fenty-shoot met Jasmine Sanders is goddelijk

Ken je Golden Barbie nog? Vast wel. Haar echte naam is Jasmine Sanders, ze was de covergirl van Sports Illustrated Swimsuit 2020, sierde Maxim met deze zinnenprikkelende shoot en is sinds kort een van de gezichten van Rihanna’s lingerie-label Savage x Fenty.

Dat wij bovengemiddeld fan zijn van Rihanna hebben we nooit onder stoelen of banken geschoven. Dat begon met allerlei guilty pleasures op muzikaal vlak, maar sinds haar nieuwe lingeriemerk zitten we helemaal vooraan. Zelf staat ze vaak model, maar daarnaast heeft ze een fijn oog voor haar ambassadeurs. Het Duits-Amerikaanse model Jasmine Sanders is een van de nieuwe gezichten, en daarmee onderstreept Rihanna nog maar eens haar goede smaak.

Jasmine Sanders aka Golden Barbie voor Savage x Fenty

In de nieuwste shoot showt Jasmine Sanders de ‘electric blue’ lingerie die onderdeel is van de Hyper Real Xtra VIP Box van Savage x Fenty. Dit is een door Rihanna gecureerde box met pikante setjes lingerie. Mocht je jezelf of jouw vriendin willen verrassen: meer informatie vind je hier.

De Duits-Amerikaanse Jasmine Sanders, in juni 29 jaar oud geworden, gaat al even mee als model en mode-influencer. Ze begon haar carrière als tiener voor merken als Seventeen, Free People, Nike en ALDO shoes. Sinds haar show voor Miu Miu in 2016 werd ze meer voor high fashion-merken gevraagd. Inmiddels heeft ze op de covers gestaan van alle grote bladen en heeft ze een eindeloze rits aan merken op haar CV, met Savage x Fenty als nieuwste in de rij. Een kleine greep uit haar werk, zowel persoonlijk als professioneel.

Volg Jasmine Sanders op Instagram of TikTok.

Rihanna: van zangeres tot lingerie-koningin

Sinds een paar jaar heeft Rihanna de aandacht verschoven van muziek naar haar lingerie van Savage x Fenty. Lees en bekijk hier meer over die bewonderenswaardige transformatie.

👙 Check ook: Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk

Reageer op artikel:
De Savage x Fenty-shoot met Jasmine Sanders is goddelijk
Sluiten