Pim Jansen
Pim Jansen Style 25 sep 2020

Tot ziens Björn Borg: Rihanna komt met ondergoed voor mannen

Ons favoriete lingeriemerk Savage x Fenty komt met ondergoed voor mannen. Dat heeft Rihanna, oprichter van het merk, onthuld. Het gaat om een samenwerking met Christian Combs, die het gezicht is van de nieuwe lijn.

Normaal gesproken is het vooral kijken en niet kopen als het om Savage x Fenty gaat. Niet in de laatste plaats omdat Rihanna zelf regelmatig de nieuwe lingerie presenteert. Vanaf nu kunnen mannen ook kopen.

Rihanna lanceert ondergoed voor mannen

De nieuwe Savage x Fenty-lijn bestaat uit onderbroeken met een logo op de tailleband, zoals je ook bij andere merken gewend bent. Daarnaast heb je keuze uit een satijnen kamerjas en satijnen broek. Je ziet ze als je door de onderstaande Instagram-post swipet.

Vanaf 2 oktober kun je het ondergoed en de andere items van Savage x Fenty bestellen via de website van Rihanna’s merk. De prijzen variëren van omgerekend 11 euro tot 60 euro.

Christian Combs

Het gezicht van de nieuwe lijn van Savage x Fenty is geen onbekende van Rihanna. Christian Combs is de zoon van Sean Combs, beter bekend als Puff Daddy, P. Diddy, Puffy of Diddy. Duidelijk, je weet wie zijn vader is. Op 11-jarige leeftijd zag hij Rihanna voor het eerst op een oud-en-nieuwfeestje van zijn vader.

Rihanna Savage X Fenty, mannen, christian combs
(Afbeelding: Savage x Fenty)

“Ik keek enorm tegen Rihanna op, maar wist haar nummer te scoren. Ik stuurde haar een berichtje en vroeg hoe het met haar was. Ze reageerde razendsnel, maar toen wist ik niks meer te zeggen”, aldus de rapper en ontwerper. Nu, tien jaar later, gaat de communicatie wat soepeler. Christian Combs is betrokken bij het ontwerp van het nieuwe Savage x Fenty-ondergoed voor mannen. Lees hier meer over de samenwerking.

Savage x Fenty Show 2020 op Amazon Prime

Minstens even interessant als de nieuwe lijn voor mannen, is de Savage x Fenty Show 2020, die tevens vanaf 2 oktober te zien is. De show wordt uitgezonden op Amazon Prime. Modellen als Bella Hadid, Normani, Irina Shayk en Rihanna zelf lopen mee. Maak in dit artikel kennis met alle modellen die dit jaar meelopen.

Reageer op artikel:
Tot ziens Björn Borg: Rihanna komt met ondergoed voor mannen
Sluiten