Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 1 november 2018

Samsung Tab S4: de perfecte combi tussen werk en privé

We weten allemaal dat tablets hele fijne gadgets zijn. Of je nu ze gebruikt om series op te kijken of puur voor zakelijk inzet, het zijn fijne dingen. Wij mochten de Samsung Tab S4 testen en dat is de perfecte mix tussen werk en plezier.

De looks van de Samsung Tab S4

Als eerste beginnen we met de looks van deze puike tablet. Om met de deur in huis te vallen, hij ziet er fantastisch uit. De Tab S4 heeft een lekker groot scherm en maar twee knoppen, een volume en een aan/uit knop. De Tab S4 ziet er zeer stijlvol uit met weinig poespas.

Achterop de tablet vind je de uitstekende camera die een beetje uitsteekt maar dat is zeker niet hinderlijk. Daarnaast heeft de Tab S4 een selfie camera, USB C oplaadpunt en een 3,5 mm jack voor je koptelefoon. Om af te sluiten zitten er vier speakers in verwerkt die je bijna niet ziet, daar komen we op terug.

Samsung Tab S4

Perfecte combinatie tussen werk en privé

De Samsung Galaxy Tab S4 is eigenlijk de perfecte combinatie tussen werk en privé. De tablet fungeert bijna als een laptop en het HD scherm is ideaal voor iedere Netflix fan.

Samsung Dex

Een tablet als laptop? Ja je leest het goed. Deze fijne tablet kan alles. Je kan je oude laptop de deur uit doen zodra je deze S4 heb aangeschaft. Dankzij de Samsung Dex mode verandert je normale tablet scherm in een laptop desktop. Dit werkt fantastisch. Het is net alsof je een laptop bedient, zelfs het typen in Word of het maken van een presentatie is een makkie voor deze jongen. Het opslaan van een groot document is geen probleem met het 64 gb geheugen.

Samsung Tab S4

Ideale privé tablet

Na een dag werken op je Samsung Tab S4 wil je natuurlijk kunnen ontspannen. Na het werk een aflevering van je favo serie kijken of een potje gamen gaat super fijn met deze jongen. Het HD scherm geeft een prachtig beeld en heeft een perfecte grootte om bijvoorbeeld een aflevering van Peaky Blinders te kijken. Het mooie aan de Tab S4 is het geluid in combinatie met het scherm.

In de tablet zitten maar liefst vier speaker verwerkt waardoor het geluid ontzettend goed is en van alle kanten op je af komt. Het super goede geluid in combinatie met het HD scherm doet je denken aan een mini bioscoop. De ideale tablet voor een avondje Netflix & Chill

Gamen gaat ook prima op de Tab. De tablet is ontzettend snel en kan de grootste race en FPS games gemakkelijk aan. De tablet wordt niet warm en het spel gaat ook niet haperen. Gamen en films zijn een eitje voor de krachtpatser.

Maak je graag foto’s? Das geen probleem voor de Tab S4. Zowel de normale als de selfie camera zijn zeer krachtig en maken prachtige foto’s.

Samsung Tab S4

Handeling en Batterij

De handeling van de Tab S4 is top. Ik moest eerst even wennen omdat ik thuis met een iPad werk, maar na tien minuten had ik de tablet volledig onder controle. De tablet ligt lekker in de hand en het touchscreen werkt goed met zowel de eigen vinger of de meegeleverde S-pen. Het werken met de tablet gaat gewoon erg makkelijk en relaxed.

De batterij is een absoluut pluspunt. Die gaat enorm lang mee. Of je nu in de trein een aantal series wegkijkt, online aan het shoppen bent of hem gebruikt voor werk. De puike batterij laat je niet in de steek. Daarnaast is de S4 ook weer supersnel opgeladen, mocht ie leeg zijn dan heb je hem zo weer bij de hand.

Eindconclusie Samsung Tab S4

De Tab S4 is een perfecte tablet voor werk/school en privé. Werken aan documenten of presentaties gaat super makkelijk en snel via Samsung Dex. Series kijken en gamen is een genot met de vier AKG speakers. De tablet is lekker snel, heeft een goede batterijduur en het HD scherm is een dikke plus!

Het is een geweldige tablet die je laptop doet vergeten. We vinden het oprecht jammer wanneer we hem weer van de hand moeten doen.

Benieuwd naar de fantastische Tab S4? Bekijk hem hier en laat je overtuigen.

Reageer op artikel:
Samsung Tab S4: de perfecte combi tussen werk en privé
Sluiten