Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Hebbedingen 3 dec 2018

Haal voor de feestdagen het ongeëvenaarde geluid van de Samsung HW-N950 soundbar in huis

Tijdens de winter blijven we natuurlijk allemaal het liefste binnen, maar we willen wel graag films kijken alsof we in de bioscoop zijn. Gelukkig heeft Samsung daarvoor de ideale oplossing met de Samsung HW-N950 soundbar, zodat niemand meer het huis uit hoeft voor de ultieme bioscoop- en muziekervaring. De soundbar biedt ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X én MPEG-H en is ontwikkeld in samenwerking met Harman Kardon. Zo wordt al jouw home entertainment voorzien van ongeëvenaard geluid.

Samsung en Harman Kardon leveren kwaliteit

Samsung is al jaren lang een innovatieve kracht op het gebied van home-entertainment en het Amerikaanse Harman Kardon heeft al 60 jaar audiotechnische ervaring. Dit product is dan ook uitgerust met maar liefst 17 speakers en allerlei technische hoogstandjes. Dat de HW-N950 een bijna perfect geluid geeft, is dus niet zo verrassend. Toch is het systeem helemaal niet ingewikkeld te bedienen of te snappen, met één afstandbediening stel je alles eenvoudig af. Wil je nog een stapje verder? Download dan de SmartThings-app en ervaar volledige controle over je soundbar en al je Samsung apparaten.

Perfect geluid van alle kanten

Het heldere Dolby Atmos-geluid zorgt dat je hele woonkamer verandert in een cinematische surround-ervaring waarin het geluid je omringt. De speakers zijn op- en zijwaarts gericht en bezorgen je een geluidservaring om nooit te vergeten. De krachtige geluidsgolven weerkaatsen namelijk tegen de muren en het plafond om zo de hele kamer te vullen met een adembenemende sound. Ook heeft de soundbar een draadloze subwoofer en twee draadloze achter-luidsprekers. Geluiden lijken zich te verplaatsen door de ruimte om je het gevoel te geven dat je echt in de film zit. Wat wil je nog meer tijdens de feestdagen?

Wij hebben op de redactie James Bond gekeken en we waren aangenaam verrast door het mooie heldere geluid. De soundbar zorgde voor een hele realistische ervaring en er vielen ons details op die we voorheen niet gehoord hadden.

Perfect te combineren voor een totale 4K-beleving

De Samsung soundbar is perfect te combineren met al jouw UHD-content en je UHD Blu-ray speler. De HW-N950 zorgt er ook voor dat al je geluid beter klinkt, welke bron je ook gebruikt. Of je nou muziek streamt vanaf je telefoon, laptop of een andere bron. De soundbar upgradet je audiobestanden namelijk automatisch naar 32-bit voor een rijker geluid. Hoor details in je favoriete nummers en films die je nog nooit eerder opgevallen zijn.

Ben je benieuwd geworden en wil je meer informatie over de Dolby Atmos Cinematic Soundbar HW-N950? Kijk dan hier voor alle specificaties en de mogelijkheid om er een aan te schaffen voor 1.499 euro, en krijg tijdelijk 250,- euro retour.


In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
Haal voor de feestdagen het ongeëvenaarde geluid van de Samsung HW-N950 soundbar in huis
Sluiten