Redactie
Redactie Stuff 10 nov 2017

Volgens geruchten gaat de Samsung Galaxy X opzien baren

De strijd tussen Apple en Samsung is voor de (neutrale) toeschouwer om van te smullen. Deelde Samsung een harde tik uit met de lancering van de Galaxy S8; Apple ging daar weer overheen met de iPhone X. De bal ligt nu weer bij Samsung en die hebben snode plannen voor 2018. En niet alleen voor het nieuwe toptoestel dat misschien gaat luisteren naar de naam Samsung Galaxy X.

Hoe men het precies doet, is ons een raadsel, maar ook nu weer hebben knappe koppen interessante dingen kunnen distilleren uit de broncodes van toestellen die nu worden ontwikkeld. Daaruit volgen nu twee geruchten die ons wel blij maken.

Randloos scherm naar meer modellen?

Allereerst: de randloze schermen komen volgend jaar waarschijnlijk ook naar de mid range toestellen. Je hebt dus niet meer de allernieuwste, allerduurste Samsung nodig om te genieten van een infinity screen. Hoe meent men dit te weten? Uit gelekte beeldspecificaties die voor meerdere toestellen dezelfde verhoudingen laten zien als de schermen van de S8+. En aangezien Samsung dit formaat alleen gebruikt voor de randloze schermen….

Krijgt de Samsung Galaxy X een folding screen?

Maar dan een nog heftiger gerucht: sommigen denken dat we in 2018 écht een opklapbaar toestel gaan zien. En dan niet zo’n klaptelefoontje als vroeger, maar echt een dubbel scherm dat kan buigen.

Reageer op artikel:
Volgens geruchten gaat de Samsung Galaxy X opzien baren
Sluiten