Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Hebbedingen 10 aug 2018

Manners device deals: Samsung Galaxy S9 (64GB) in de aanbieding

Groot of klein, wij houden van gadgets. En, het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet, hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Laat ons die rol vervullen. Dit zijn de beste gadget- en tech deals van de week.

Zou het te maken hebben met de grote aankondiging van gisteren? De Galaxy Note 9 maakte een imposant debuut, maar voor de liefhebber van een iets compactere smartphone hebben wij zeer goed nieuws. Zo koop je nu al een hagelnieuwe Galaxy S9 voor minder dan zeshonderd piek! Hoe? Dat vertellen we je.

Samsung stunt met de S9

De laatste uitvoering van hun vlaggenschip scoort hoog. Dit is zonder twijfel één van de allerbeste telefoons van dit jaar, maar de introductieprijs was achterlijk hoog. Dat zijn we ook gewend van Samsung, want meestal spelen ze in de zomermaanden flink met hun prijzen, en dat is altijd in ons voordeel. Je wil weten hoe veel je nu nog moet neertellen voor de Galaxy en wij vonden voor 575,- euro. Dit is naar onze berekening de laagste prijs en wij leggen uit hoe het werkt.

Samsung geeft momenteel honderd euro terug op al hun high-end toestellen. Op deze site is die cashback al verwerkt in de verkoopprijs, dus je hoeft zelf niet te stuntelen op de Samsung promotie website. Ben je echt op de centen? Dan kun je er zelfs nog een tientje vanaf snoepen. Ga naar de Mediamarkt en koop hier een los toestel voor 675,- euro en vraag je honderd euro via de promotiesite van Samsung terug.

Manners device deals: Samsung Galaxy S9 (64GB) in de aanbieding

Waarom dit toestel?

Smartphone-gebruikers kun je veelal in twee kampen verdelen. Team Apple of team Samsung. Kleine disclaimer: op de Manners redactie zijn we overduidelijk team Samsung! Het zijn hoogwaardige toestellen met geweldige camera’s. Zo verslaat de Galaxy S9 de iPhone X-camera nog steeds in lagere lichtomstandigheden. Samsung’s smartphone is snel, betrouwbaar en dit toestel komt met de minste bloatware tot nu toe. Dit zijn derde partij apps die je niet per definitie moet gebruiken. Het is nooit fijn om veel geld te betalen en er vervolgens achter komen dat ons allemaal promotie materiaal door de maag wordt gesplitst.

Spec’s

De smartphone getuigt van kwaliteit, heeft een geweldige batterij – die rustig een lange dag meegaat – en heeft dus een mooie camera. Dat is waar Samsung ook groots op inspeelt, want laten we wel wezen: de high-end smartphone markt zit redelijk aan zijn top. Je krijgt veel kwaliteit voor je euro, daarom is Samsung slim geweest om te innoveren op het gebied van smartphonecamera’s.

  • Besturingssysteem: Android 8.0
  • Geheugencapaciteit: 64 GB
  • Werkgeheugen: 4 GB
  • Display: Quad HD + sAMOLED 1440 x 2960 pixels
  • Batterij: 3000 mAh
  • Megapixels camera: 12 megapixel achter, 8 mp selfiecamera
  • Schermgrootte: 5,8 inch

De camera van de Galaxy S9 is ontzettend goed. Je foto’s zijn scherp en helder. En, je hebt veel vrijheid om te spelen met verschillende lichtomstandigheden. Heb je veel tegenlicht? Gebruik de HDR-functie en maak prachtige foto’s tegen het licht in. In het donker maakt de Samsung betere portretfoto’s dan een iPhone X.

Laten we dan ook eerlijk zijn. Afgezien van de camera, doet deze smartphone het niet veel beter dan de duurste iPhone. Ze zijn nagenoeg even snel in gebruik en de verschillen merk je echt pas als je het op benchmark-niveau gaat bekijken.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners device deals: Samsung Galaxy S9 (64GB) in de aanbieding
Sluiten