Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 22 feb 2019

Alle prijzen, kleuren en versies van de Samsung Galaxy S10 op een rij

Na de onthulling van de nieuw Samsung Galaxy S10, de S10 Plus en de S10e is de kans groot dat de specificaties voldoende reden voor je zijn om het apparaat aan te schaffen. Je zal alleen nog even geduld moeten hebben. De toestellen zijn pas vanaf 8 maart leverbaar, maar je kan al wel jouw exemplaar bij je favoriete telecomboer gaan reserveren via een pre-order. Grote vraag is dan nog wel wat een dergelijk staaltje techniek gaat kosten. We gaan je het verlossende antwoord geven.

De Galaxy S10 in Nederland

Na een lange periode vol geruchten en leaks kwam dan toch echt het verlossende woord van Samsung tijdens Unpacked 2019. De opvolger van de Samsung S9 zag het levenslicht. Samsung’s nieuwste vlaggenschip, de Galaxy S10, zal beschikbaar zijn in drie variaties. Zo kun je kiezen uit de ‘gewone’ S10, de S10 Plus en de “instap” versie, de S10e. Alle modellen zijn in verschillende kleuren en configuraties te bestellen, kortom keus genoeg. Bijna alles is naar wens samen te stellen. Zo kun je zelf in grote mate gaan bepalen hoeveel geheugen en opslagcapaciteit je wenst.

Galaxy S10

De S10 is leverbaar in drie verschillende kleuren: Prism White, Prism Black en Prism Green. In tegenstelling tot de gewenste configuratie, heeft de kleur geen invloed op de prijs. De goedkoopste versie van de Galaxy S10 kost 899 euro. Voor dat bedrag krijg je dan een hele nette S10 met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagcapaciteit. Heb je liever 512GB aan opslagruimte, dan gaat het toestel je 1.149 euro kosten.

Galaxy S10 Plus

De Samsung Galaxy S10 Plus is het neusje van de zalm voor de echte Samsung freak. De meest uitgebreide versie is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast Prism White, Prism Black en Prism Green, zijn ook Ceramic White en Ceramic Black toegevoegd aan de selectie. Overigens wordt de kleurkeuze enigszins beperkt: Ceramic White en Ceramic Black zijn alleen beschikbaar in een configuratie van 12GB werkgeheugen en 1TB opslagruimte. Dat zijn dan ook direct de duurste opties, ze kosten dan namelijk 1.599 euro.

Wil je iets goedkoper houden dan is je keuze dus beperkt tot die kleuren. In dat geval ben je 999 euro kwijt aan de 8GB/128GB variant en 1.249 voor de uitgebreide versie met 8GB aan werkgeheugen en 512GB aan opslagruimte.

Samsung Galaxy S10e

Kan het iets goedkoper? Jazeker, de Samsung Galaxy S10e is de “budget” optie of de lightversie. Het is de goedkoopste variant van de hele serie. Opvallende genoeg heeft het budget model een unieke kleur gekregen naast de gangbare kleuren als Prism Black, Prism White en Prism Green. Is je budget wat minder ruim, maar wil je toch een uniek toestel, dan is de S10e ook leverbaar is Canary yellow, zeg maar kanariegeel. Opvallen is dus met die kleur gegarandeerd.

Waar je ook mee opvalt is de configuratie, hier is namelijk geen keuzevrijheid. De enige optie is namelijk 6GB aan werkgeheugen, iets wat voldoende zou moeten zijn bij normaal gebruik. De S10e heeft wel een nette 128GB aan opslagruimte. Overigens kun je dat met een SD-kaartje eenvoudig upgraden met maximaal 512GB.

Wil je weten wat het nieuwe vlaggenschip van Samsung allemaal te bieden heeft? Klik dan hier.

Want

Reageer op artikel:
Alle prijzen, kleuren en versies van de Samsung Galaxy S10 op een rij
Sluiten