Samsung Galaxy S10 gelekt! Televisiereclame gaat per ongeluk iets te vroeg live

Morgen gaat hij dan eindelijk officieel aangekondigd worden: De Samsung Galaxy S10 en de S10+. Meestal is het best spannend als een grote partij hun nieuwe vlaggenschip introduceert, maar dat geldt iets minder voor Samsung. Daar zijn ze niet zo goed in geheimen bewaren en eigenlijk weten we alles al. Daarom dachten ze in Noorwegen “fuck it” we gooien ook gewoon die televisiereclame alvast live.

Oké, zo is het waarschijnlijk niet helemaal gegaan, maar feit is dat de Galaxy S10 reclame al te zien is op de Noorse televisie. Het spotje duurt dertig seconden en hierin zien we de belangrijkste functies voorbij komen. Vooral het bijna randloze scherm met een hole punch wordt flink in de spotlight gezet. Logisch, want dit maakt het nieuwe paradepaardje van Samsung toch wel bijzonder.

Samsung lekt zelf de Galaxy S10

Vervolgens komen ook de vingerafdrukscanner, de camera’s en de mogelijkheid om een telefoon met een andere telefoon draadloos op te laden voorbij. Tot slot zien we ook nog de nieuwe Galaxy oordopjes. Ook deze kun je draadloos opladen door het doosje met de oordopjes op je Galaxy S10 te leggen. Dat klinkt als een gimmick, maar kan in de praktijk nog best handig zijn.

Samsung Galaxy s10 ad leaked before launch

Uploaded by endreloset on 2019-02-19.

De Galaxy S10 wordt dus in zijn volle glorie aan het Noorse publiek voorgesteld. Vreemd, omdat hij morgen pas officieel aangekondigd gaat worden. Het is nog onduidelijk of dit een enorme blunder is, of een geweldige marketingtruc. De aankondiging zal zijn tijdens Unpacked 2019. Tijdens dit evenement zullen de S10 en S10+ niet alleen voor het eerst getoond worden, maar worden ook de prijzen bekend gemaakt.

Prijzen en specificaties

Kun je niet wachten en wil je nu al weten wat hij gaat kosten? Klik dan hier voor de vermoedelijk prijzen van de verschillende modellen. Waarschuwing: goedkoop zijn ze niet. Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten van de Galaxy S10? Klik dan hier.

The verge

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 gelekt! Televisiereclame gaat per ongeluk iets te vroeg live
Sluiten