Redactie
Redactie Stuff 5 feb 2019

Samsung Galaxy S10: dit zijn de vermoedelijke prijzen per model

Al langer doen de wildste geruchten de ronde over de nieuwe Samsung Galaxy S10. Vaak is het daarbij de vraag of ze wel enig waarheidsgehalte bevatten. De meest recente verhalen zijn echter afkomstig uit twee bronnen die bekend staan als zeer betrouwbaar.

De nu uitgelekte prijsinformatie laat zien dat je voor het instapmodel met 6GB RAM aan werkgeheugen en 128GB interne opslagruimte 749 euro kwijt bent. Eerder werd verwacht dat de 5.8-inch uitvoering 779 zou kosten in exact dezelfde configuratie. Het instapmodel zou ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn: wit, groen, zwart en geel. Mogelijk komt daar nog een aantrekkelijke blauwe variant bij, maar dat is nog niet bevestigd.

The Samsung Galaxy S10 Model!

Galaxy S10 is coming up soon – Hands-on with exactly what to expect. MKBHD Merch: http://shop.MKBHD.com Video Gear I use: http://kit.com/MKBHD/video-gear#recom… Tech I’m using right now: https://www.amazon.com/shop/MKBHD Intro Track: Dynamic Duo – BAAM Playlist of MKBHD Intro music: https://goo.gl/B3AWV5 ~ http://twitter.com/MKBHD http://instagram.com/MKBHD http://facebook.com/MKBHD

Het instapmodel: de Samsung Galaxy S10

De twee andere variaties,  ook leverbaar in verschillende kleuren, zijn voorzien van een 6,1-inch display met een cirkelvormige uitsparing met een enkele selfie-camera, drie camera’s aan de achterzijde (de S10E beschikt over ‘slechts’ twee camera’s) en een 3,300 mAh-batterij. Deze toestellen kennen een vanaf prijs van 899 in Nederland.

De prijs van de Samsung Galaxy S10-modellen liggen daarmee relatief hoog in vergelijking met premium modellen van bijvoorbeeld OnePlus. In vergelijking met de prijzen van de premium-modellen van Apple zijn de prijzen van de s10 relatief gunstig. Let wel, het zijn de instapprijzen, wil je een andere configuratie, 8GB aan werkgeheugen en 512 GB aan opslagruimte, dan zal je iets dieper in de buidel moeten tasten. In dat geval is het zinvol om rekening te houden met een prijs van om en nabij de 1.149 euro. De eerste officiële beelden van de Galaxy S10, check je hier.

Phonearena

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10: dit zijn de vermoedelijke prijzen per model
Sluiten