Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 feb 2018

7 stijlvolle kledingkoopjes bij Bijenkorf, Wehkamp, New Balance en meer…

Online sale is altijd en overal. Maar probeer maar eens de juiste sneakers, jassen en pakken eruit te pikken. Als curator van populaire webshops als de Bijenkorf en Wehkamp proberen we je een eind op weg te helpen door de vetste koopjes op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets met korting tussenzit voor in jouw garderobe.

Sale bij de Bijenkorf

Nike Air Pegasus

online sale, bijenkorf, asos, tommy hilfiger, nike, kledingkoopjes

Nike Air Pegasus is als sinds jaar en dag het bescheiden broertje van de Nike Air Max. En die rol vervult hij met stijl. De bovenstaande versie is bij de Bijenkorf afgeprijsd van 130 naar 91 euro. Tip: de maat van deze schoen valt klein, overweeg een halve maat groter.

Bomberjack van Tommy Hilfiger

online sale, bijenkorf, asos, tommy hilfigger, nike, kledingkoopjes (1) (1)

Normaal gesproken zijn grote logo’s en prints op kleding tricky, maar bij dit klassieke bomberjack van Tommy Hilfiger moét het. Met dit jasje loop je rechtstreeks de jaren ’80 en ’90 in. De classic is bij de Bijenkorf afgeprijsd van 229 euro 160 euro.

Bull slim fit pantalon van Van Gils

online sale, bijenkorf, asos, tommy hilfigger, nike, kledingkoopjes (2)

Van oldskool hiphop naar het grauwe Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog; deze Bull slim fit pantalon met omgeslagen broekspijp, van Nederlandse makelij, zou niet misstaan in Peaky Blinders. Je krijgt 50 procent korting op deze Van Gils-pantalon. Kost je nu 64 euro.

Sale bij Wehkamp

Colbert van Sissy-Boy

korting, kledingkoopjes, tommy hilfigger, new balance, wehkamp, online sale, bijenkorf, sissy-boy

De blazers en colberts van Sissy-Boy vallen goed, weten we uit eigen ervaring. Dit wollen colbert met een bescheiden glans is afgeprijsd van 159 naar 64 euro. Goed uitgerekend, dat is 60 procent korting.

Sweater van Minimum

korting, kledingkoopjes, tommy hilfigger, wehkamp, online sale, bijenkorf

Een chille grijze sweater van Minimum met 64 procent korting. Dat is het passen wel even waard. De trui kost bij Wehkamp nu nog maar 29 euro.

996 sneakers van New Balance

online sale, wehkamp, tommy hilfiger, nike, kledingkoopjes

Een sneakercollectie zonder New Balance is niet volledig. Mocht je ze nog niet in je garderobe hebben, weet dan dat deze klassieke 996 sneakers te koop zijn met 54 procent korting. Kost je nu 54 euro. Ook andere kleuren van dit model zijn in de online sale bij Wehkamp.

Online Sale tip van de week: goedkope ski’s bij Decathlon

korting, kledingkoopjes, tommy hilfigger, new balance, wehkamp, online sale, bijenkorf, sissy-boy, decathlon

Er zijn nog aardig wat weken te gaan, maar het wintersport loopt langzaam richting haar einde. Dus gaan wintersportliefhebbers kijken naar afgeprijsde ski’s. Want daar draait het om flinke bedragen. Zo krijg je bij Decathlon 55 procent korting op de Atomic Redster MT pisteski’s. Van 499 naar 224 euro.

Deze ski’s zijn ontworpen voor ervaren skiërs op een geprepareerde piste. De Redster MT is een pisteski. Dankzij de gemiddelde radius kun je in comfort alle soorten bochten nemen.

Nog wat productinformatie van Decathlon. Wendbaarheid: met de Redster ‘Multi Turn’ kun je variëren in de bochten. Stabiliteit: constructie in vol hout met stabilisatoren in titanium voor veel stabiliteit. Grip: dankzij de full sidewall-structuur kun je goed op de zijkanten steunen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 stijlvolle kledingkoopjes bij Bijenkorf, Wehkamp, New Balance en meer…
Sluiten