Sander van den Berg
Sander van den Berg | LinkedIn Stuff 5 december 2016

’s Werelds duurste kam kost net zoveel als een stadsauto

De kam. Onderdeel van jouw ochtendroutine om de haartjes in model te krijgen; even na het douchen de plukken op de juiste plek leggen, stylingproduct erbij, eventueel nog even af stylen en voilà… you’re ready to go. De kam is onderdeel van dit dagelijkse proces en daarom mag er best in geïnvesteerd worden. Maar dit exemplaar gaat zacht gezegd erg ver.

De Pantheon collectie van het Slowaakse Tomas Veres bestaat puur en alleen uit kammen gemaakt van edelmetalen. En dat is goed terug te zien aan het prijskaartje, want met een slordige €9000 per stuk zou je je geld ook een stuk beter kunnen besteden.

Ver gaan voor je goede looks

Het bizar dure hulpmiddel gaat je geen mooier kapsel opleveren, maar je weet wel dat je met een kam van sterling zilver, geel goud of rose goud in ieder geval de blits zult maken tijdens logeerpartijen.

Elk stuk is gemaakt in Italië door bekwame ambachtslieden, waarvan de combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne innovaties resulteren in dit ultra-luxe product waarvan er per kleur 800 van zijn gemaakt. De exclusiviteit van de kammen valt dus wel tegen.

Misschien voor de ijdele mannen onder ons een leuk cadeautje voor kerst, al zou je natuurlijk ook gewoon voor een solide auto kunnen kiezen.

Reageer op artikel:
’s Werelds duurste kam kost net zoveel als een stadsauto
Sluiten