Het duurste diner kost 1.8 miljoen (maar je krijgt er veel voor terug)

Uit eten gaan is een speciale gelegenheid. Bij het duurste restaurant van de wereld, Ce La Vi, weten ze dat als geen ander. De uitverkorenen die hier mogen eten worden op bijzondere wijze gebracht, hebben het hele restaurants voor henzelf, genieten van een (jawel) 18-gangenmenu, hebben een prachtig uitzicht en gaan met cadeautjes terug naar huis. O ja: een dinertje hier kost een kleine 1.8 miljoen euro.

Privédiner bij Ce La Vi

Bij Ce La vi gaat het niet alleen om het eten. Het gaat om het totaalplaatje en de experience. Voorafgaand aan het diner in dit restaurant, gelegen op het dakterras van het Marina Bay Sands Hotel in Singapore, maak je dan ook het een en ander mee. De avond begint met een adembenemende helikoptervlucht over Singapore, waarna je aan boord stapt van een cruiseschip, om vervolgens naar het restaurant gereden te worden in een Rolls-Royce.

Het restaurant, inclusief skybar, heb je helemaal voor jezelf. Aangekomen bij je tafel word je omringd door tienduizend rozen en proef je alleen de allerbeste gerechten uit de Aziatische keuken, geprepareerd door de allerbeste chefs. Ook de wijnen die men hier schenkt moeten voldoen aan de hoogste standaarden. Is een wijn niet langdurig gerijpt en niet meermaals onderscheiden, dan komt ‘ie hier niet op tafel.

Eenmaal uitgegeten ga je uiteraard niet met lege handen terug naar huis. De eetstokjes met ingelegde diamanten waarmee jij je voedsel hebt genuttigd, mag je houden. Je naam wordt er bovendien ingegraveerd. Deze eetstokjes zijn ongeveer 15.000 euro waard. Daarnaast krijg je ook de Jane Seymour-ring cadeau (vernoemd naar de Britse actrice), welke voorzien is van een blauwe diamant.

Overigens is het nog niet zeker dat je in aanmerking komt voor een tafel, zelfs al heb je die bijna twee miljoen euro te spenderen. Dit exclusieve diner kan slechts door één koppel per keer worden geserveerd, hieraan gaat een uitgebreide screening vooraf. Het restaurant bepaalt dus uiteindelijk wie er mag komen eten.

Reageer op artikel:
Het duurste diner kost 1.8 miljoen (maar je krijgt er veel voor terug)
Sluiten