Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 27 feb 2019

Zelfspot-koning Ryan Reynolds gaat in hilarische trailer helemaal op in zijn rol als Pikachu

Dat Ryan Reynolds een briljant acteur is, hoeven we je hopelijk niet meer te vertellen. Zeker op komedie-gebied is deze man gewoon briljant. Dat zal iedereen die beide Deadpool-films gezien heeft beamen. Hij is ad rem en niet bang om de grens op te zoeken. We waren dan ook behoorlijk verrast toen bekend werd dat Ryan Reynolds Pikachu zou gaan spelen in de nieuwe Pokémon film. Gelukkig wist de eerste trailer onze zorgen weg te nemen. Inmiddels is er een nieuwe video verschenen en die is gewoon briljant.

Het is niet zozeer een trailer, maar meer een video waarin Ryan Reynolds vertelt over hoe hij zijn rol als Pikachu ervaren heeft. Dat klinkt als een serieuze invalshoek, maar wie de acteur een beetje kent, weet wel beter. Het sarcasme druipt er weer vanaf en ook zijn lieftallige vrouw Blake Lively doet een duit in het zakje.

Ryan Reynolds is Pikachu

In de video laat Ryan Reynolds weten hoe ver hij is gegaan voor deze film. Wat hij allemaal gedaan heeft om zich voor te bereiden op zijn rol als Pikachu. De bekendste Pokémon krijgt op 10 mei 2019 namelijk voor het eerste een eigen live-action film. Ryan Reynolds begrijpt hoe bijzonder dat is en neemt deze rol dan ook bijzonder serieus. Misschien wel een beetje te serieus.

Becoming Pikachu

“Acting is behaving truthfully under imaginary circumstances” – Sanford Meisner.

Ruzie met Wolverine

Eerder deze maand wist Ryan Reynolds ook al de lachers op zijn hand te krijgen. Toen maakte hij een video samen met Hugh Jackman. Hierin zouden beide acteurs reclame maken voor het bedrijf van de ander. Ryan heeft namelijk een eigen gin en Hugh “Wolverine” Jackman zit in de koffie. Klinkt als een fijne vriendendienst, maar dat loopt door de haat/liefde-verhouding die de twee hebben net iets anders af. Check de video hier.

Ryan Reynolds komt naar Netflix

Ben je net als wij een groot fan van Ryan Reynolds? Dan hebben we goed nieuws voor je. De acteur schittert namelijk nog dit jaar in de duurste Netflix film ooit. Benieuwd welke dat is? Klik dan hier. Oh! En check ook meteen deze Deadpool bloopers. Zelfs als het fout gaat, is Ryan hilarisch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

YouTube

Reageer op artikel:
Zelfspot-koning Ryan Reynolds gaat in hilarische trailer helemaal op in zijn rol als Pikachu
Sluiten