Gal Gadot beschuldigt Ryan Reynolds van “stelen”, maar krijgt hem keihard terug

Vorige week verscheen de tweede Deadpool-trailer, die bijzonder enthousiast werd ontvangen. Marvel lijkt erin te gaan slagen om opnieuw een briljante en vooral hilarische superheldenfilm te gaan maken. De trailer is ook Gal Gadot niet ontgaan en de Wonder Woman-actrice zag daarin een beweging die haar nogal bekend voorkwam.

In de trailer zien we de grofgebekte antiheld doen waar hij goed in is. Het slopen van bad guys, het maken van ongepaste opmerkingen en natuurlijk het op de hak nemen van andere series, films en mensen. Meestal steekt de in het rood geklede grappenmaker de draak met collega’s uit het Marvel Universum, maar ook DC wordt af en toe op de hak genomen.

De eerste ‘echte’ trailer van Deadpool 2 is uit en hij is hilarisch!

X-Force

Zo maakte Deadpool in de eerste trailer een opmerking over de, in de nabewerking weggewerkte, snor van Superman. In de tweede trailer was de link naar DC minder duidelijk, maar Gal Gadot ontdekte hem. Deadpool introduceert namelijk zijn idee voor de teamnaam X-Force en doet dat op een manier die Wonder Woman wel heel bekend voorkwam.

Wonder Woman vs. Deadpool

Zoals je hierboven kunt zien, doen de gekruiste armen van Deadpool wel heel erg denken aan de één van de aanvallen van Wonder Woman. Dit leidde ertoe dat Gal Gadot via Instagram, en met een knipoog, Ryan Reynolds beschuldigde van diefstal.

Dude stole my look!! ??‍♀️? @vancityreynolds

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

Natuurlijk was Ryan Reynolds er als de kippen bij om een gevatte opmerking te plaatsen en dat deed hij via een reactie op Instagram en een Tweet. Precies zoals we van hem gewend zijn.

Beter goed gestolen…

En laten we eerlijk zijn: deze move is inmiddels zo vaak gebruikt, dat niemand precies weet wie de eerste was.

Reageer op artikel:
Gal Gadot beschuldigt Ryan Reynolds van “stelen”, maar krijgt hem keihard terug
Sluiten