Ryan Reynolds schrijft anonieme review over zijn eigen gin en die is hilarisch briljant

We kennen hem natuurlijk vooral als acteur, maar Ryan Reynolds doet veel meer dan alleen in films spelen. De Deadpool-ster heeft namelijk nog een aantal hobby’s. Eentje daarvan is het maken van gin. Nu gebeurt het wel eens dat mensen met veel geld doorslaan in hun hobby. Zo ook Ryan Reynolds, want hij heeft inmiddels zijn eigen gin ook op de markt gebracht. Of die lekker is? Dat vertelt hij je graag zelf.

Dit deed hij via Twitter op een manier die we inmiddels wel gewend zijn, namelijk met veel humor en zelfspot. Het begint al bij de tweet zelf waarin staat: “I loved this review of Aviation Gin someone sent me after I wrote it.” Typisch Ryan Reynolds, maar dit is pas het begin.

Ryan Reynolds en zijn Aviation Gin

De tweet is namelijk vergezeld door een screenshot van Champ Nightengale. Hierin vertelt hij over zijn eerste slok Aviation Gin en tot waartoe dit leidde. Dat begint positief over de pure smaak, maar gaat al snel over tot een verkort script van The Hangover. Ondanks dat geeft hij Aviation Gin een welverdiende vijf sterren.

Ryan Reynolds on Twitter

I loved this review of Aviation Gin someone sent me after I wrote it.

Dit is natuurlijk niet voor het eerst dat Ryan Reynolds op ludieke wijze zijn gin aan de man probeert te brengen. Eerder schakelde hij zijn frenemy Hugh Jackman in. De twee laten geen kans onbenut om de andere belachelijk te maken en dat resulteerde eerder al in deze hilarische video.

Ryan Reynolds op Netflix

Ryan Reynolds gebruikt zelfspot niet alleen om zijn gin te promoten, ook zijn films zet hij graag op deze manier in de spotlight. Meeste recente voorbeeld daarvan is deze hilarische behind-the-scenes video die hij maakte voor Detective Pikachu. Hierin vertelt hij hoe ver hij ging voor deze rol, terwijl zijn vrouw Blake Lively hem belachelijk maakt.

Heeft Ryan Reynolds naast zijn Aviation Gin dan nog wel tijd voor het maken van films? Gelukkig wel! Zo werkt hij momenteel samen met Michael Bay aan de duurste Netflix film ooit. Benieuwd welke dat is en waar deze over gaat? Klik dan hier.

Men's Health

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds schrijft anonieme review over zijn eigen gin en die is hilarisch briljant
Sluiten