Trailer: Ryan Reynolds speelt Pikachu en verrassend genoeg werkt dat

Grote kans dat je bent opgegroeid met Pokémon. Je had de game op je Game Boy, keek de serie en hebt bakken met geld uitgegeven aan Pokémon kaarten. Inmiddels ben je ouder, maar de magie van Pokémon kun je nog steeds niet negeren. Het is een onderdeel van je jeugd en dat gaat altijd zo blijven. Precies voor deze mensen komt er volgend jaar een Pokémon film met Ryan Reynolds als Detective Pikachu.

De man die Deadpool speelt, gaat de stem doen van een gele statisch geladen pluizenbol. Dat klinkt vreemd, maar het werkt. Althans, dat vinden wij. Niet iedereen is het daar mee eens. Het internet is ontploft en veel mensen zijn laaiend over de film die Detective Pikachu gaat heten. Deze invalshoek hadden ze niet zien aankomen en schiet bij de traditionele fans in het verkeerde keelgat.

Ryan Reynolds als schattige Pokémon

Wij kunnen het wel waarderen dat ze risico nemen en zijn gegaan voor een verfrissende invalshoek. De Pokémon ogen, zover dat mogelijk is, een stuk realistischer dan je gewend bent. Ze zijn nog steeds knuffelbaar, maar de film heeft wel een wat meer volwassen uitstraling. Vooral Charizard ziet er behoorlijk duister uit. Detective Pikachu lijkt dan ook meer gericht op de fans van vroeger, dan op de jongere generatie.

POKÉMON Detective Pikachu – Official Trailer #1

POKÉMON Detective Pikachu – In Theaters May 11, 2019 http://www.detectivepikachumovie.com/ https://www.facebook.com/detectivepikachumovie/ https://twitter.com/DetPikachuMovie https://www.instagram.com/detectivepikachumovie/ The world of Pokémon comes to life! The first-ever live-action Pokémon movie, “POKÉMON Detective Pikachu” stars Ryan Reynolds as the titular character in the first-ever live-action movie based on the iconic face of the global Pokémon brand-one of the world’s most popular, multi-generation entertainment properties and most successful media franchises of all time.

In dat opzicht is de keuze voor Ryan Reynolds ook niet zo vreemd. De acteur is ongekend populair en weet als geen ander hoe je humor overbrengt op het witte doek. Dat deed hij als Deadpool en nu als Pikachu. Het lijkt misschien raar als je dit zo leest, maar vreemd genoeg past het. Ja, echt waar: de stem van een volwassen kerel past bij een gele muis die elektriciteit kan uitstoten.

Detective Pikachu in de bioscoop

Of het eindproduct ook daadwerkelijk een vermakelijke film gaat zijn, is natuurlijk altijd afwachten. Dat wachten gaat helaas nog wel even duren, want de Detective Pikachu verschijnt pas op 10 mei 2019 in de bioscoop.

WANT

Reageer op artikel:
Trailer: Ryan Reynolds speelt Pikachu en verrassend genoeg werkt dat
Sluiten