Ryan Reynolds regelt mogelijk de droom van iedere ‘Deadpool’ en ‘Guardians of the Galaxy’-fan

In de afgelopen tien jaar is het Marvel Cinematic Universe uitgegroeid tot een gigantische en kleurrijke verzameling aan superhelden. Dankzij de Avengers serie zien we de uiteenlopende karakters van Marvel steeds vaker samen op het doek, maar we willen meer. Het wordt in onze ogen tijd dat ook Deadpool zich gaat mengen tussen de grote namen en Ryan Reynolds is het met ons eens.

De Canadese acteur heeft inmiddels wel bewezen dat hij de juiste man is om Deadpool te spelen op het witte doek. Zijn gevoel voor humor sluit naadloos aan op de rol van grofgebekte anti-held. Ook in Deadpool 2 is hij weer als vanouds en we hopen dat hij in de toekomst vaker in het zwart rode leren pak te zien gaat zijn. Als het aan hem zelf ligt kan dat maar zo gaan gebeuren, maar dan wil hij wel een bijzonder uitstapje maken.

Deze grap uit ‘Deadpool 2’ is zo duister, dat hij uit de film is gehaald

Ryan Reynolds in Guardians of the Galaxy

Ryan Reynolds heeft namelijk via Twitter laten weten dat hij het wel ziet zitten om een crossover te gaan maken met Guardians of the Galaxy. Hij stelde dit voor aan de schrijver en regisseur van de Guardians of the Galaxy serie, James Gunn. De Deadpool acteur reageerde op een compliment die hij kreeg van de man die ook verantwoordelijk gaat zijn voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Deadpool en Rocket Racoon

Zoals je kunt zien, ziet ook James Gunn deze samenwerking wel zitten. Of het ook daadwerkelijk echt gaat gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag. Deadpool is nogal een vreemde eend in de Marvel bijt. Een crossover lijkt daardoor niet bepaald voor de hand te liggen. Zeker niet na alle heftige ontwikkelingen in Avengers: Infinity War. Toch hopen we dat het gaat gebeuren, want hoe tof zou het zijn om Deadpool en Rocket Racoon samen op het witte doek te zien?

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds regelt mogelijk de droom van iedere ‘Deadpool’ en ‘Guardians of the Galaxy’-fan
Sluiten