Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 10 jan 2019

Netflix serie Russian Doll is nu al de meest originele komedie/thriller van 2019

2019 gaat ons vele nieuwe Netflix Original series brengen, maar we hebben de meest originele nu al gevonden. Vandaag verscheen namelijk de trailer van Russian Doll. Een thriller die iets nieuws probeert en dat lijkt heel goed uit te gaan pakken. De vrouw om wie het verhaal draait gaat namelijk keer op keer dood, maar mag het wel iedere keer vanaf hetzelfde moment opnieuw proberen. Een vloek of een zegen?

Het eeuwig leven klinkt misschien als een droom, maar als je er beter over nadenkt ontdek je al snel dat er ook flinke nadelen aan zitten. Zo ondervindt ook Nadia (Natasha Lyonne). Zij is het hoofdpersonage uit Russian Doll. Op het eerste oog is er niet zoveel mis met haar, totdat ze wordt aangereden op haar verjaardag. Nadia overleeft de klap niet, maar dan gebeurt er iets vreemds. Ze wordt een paar uur teruggezet naar het moment dat ze in de badkamer stond.

Onsterfelijk tegen wil en dank

Vervolgens probeert ze het opnieuw, maar ook bij de tweede poging houdt ze het niet lang vol. Ze valt van de trap en moet weer opnieuw beginnen. Om één of andere vreemde reden blijft ze maar dood gaan. Keer op keer valt ze van de trap, in een openstaand riool of wordt ze aangereden. Er lijkt geen einde aan te komen, maar ze zal toch iets moeten verzinnen om deze bizarre cirkel te doorbreken.

Russian Doll: Season 1 | Official Trailer [HD] | Netflix

Did you get the news? We’re about to die. Russian Doll from Amy Poehler, Natasha Lyonne, and Leslye Headland arrives February 1st.

Russian Doll op Netflix

Dit klinkt allemaal behoorlijk duister, maar dat is het juist niet. Geen serieuze benadering, zoals Edge of Tomorrow, maar een aanpak vol donkere humor. De trailer is bizar, duister en bovenal hilarisch. Of dat ook een seizoen lang leuk gaat zijn, weten we vanaf 1 februari. Op die dag verschijnt namelijkhet gehele eerste seizoen van Russian Doll op Netflix.

Zoek je een serie die je nu al kunt bingen? Klik dan hier om te ontdekken wat er deze week nieuw is verschenen op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

GQ

Reageer op artikel:
Netflix serie Russian Doll is nu al de meest originele komedie/thriller van 2019
Sluiten